• 21-11-2018
  • Eetkamer
1156 lampen kerst 1

Wil je je huis gezelliger maken tijdens kerst, maar heb je niet zo’n groot budget? Met een nieuwe lamp kun je al een heel andere sfeer in huis creëren. Niet alleen de look in je eetkamer verandert, maar een aantal lampen heeft ook een heel mooi effect op de muur. Wij selecteerden de leukste verlichting voor je. 

1157 lampen 2

Hanglamp Vorm

1. Hanglamp Vorm is een aanwinst in huis. Het leuke van deze lamp is namelijk dat je op de lamp nog mooie woondecoratie kunt plaatsen. Perfect voor kerst dus, zodat je de lamp kunt decoreren met de mooiste winterse items: dennentakken, kersthangers, noem maar op. Ook doet ie prima dienst als plaats voor de flessen wijn die nog aangebroken gaan worden. Heb je die in ieder geval al binnen handbereik. 

We hebben trouwens meer leuke drankopbergers. Ontdek onze favorieten!

1174 - hanglamp Rochelle - kerst

De landelijke kroonluchter 

2. Ga op chique met een landelijke hanglamp. Met de looks van een kroonluchter is ie oogverblindend mooi. En dat hij opvalt boven je kersttafel is in ieder geval een ding wat zeker is! Fijne bijkomstigheid: door de grote hoeveelheid houten kralen, zie je de fitting niet. Hierdoor is deze lamp extra stijlvol. 

1175 - lampen boven kersttafel

Lamp met speciaal lichteffect

3. Ga voor een extra speciaal effect en kies voor een lamp die zorgt voor een sfeervolle eet- of woonkamer door het prachtige lichteffect op de muur en het plafond. In deze rotan lampenkap zitten hele kleine subtiele openingen waar licht doorheen kan glippen. En als je kiest voor een kooldraadlamp als lichtbron, heb je het allermooiste lichteffect. Bovendien: voor het ultieme kerstgevoel is een zwarte lamp natuurlijk een logische keuze. Ise is dus een perfecte keuze voor boven je eettafel.