• 19-09-2022
  • Slaapkamer

Slaapkamer in lichte kleuren

Kun je nog geen afscheid nemen van de zomer? Met lichte tinten in de slaapkamer houd je het zomergevoel langer vast. Naast lichte kleuren geven ook afgeronde vormen jouw slaapkamer een vriendelijke touch en daarmee een luchtige uitstraling.

Het bed vormt natuurlijk de basis van het slaapdomein. Een boxspring met een opvallend hoofdbord mag daarom niet ontbreken. Een moderne look mét een speelse knipoog. Combineer de boxspring met een eyecatching salontafel als nachtkastje en een organisch vloerkleed. Vergeet niet om een warme plaid in een mooie aardetint toe te voegen voor de frisse herfstnachten. Het resultaat? Een Scandinavisch chique slaapkamer waar je geniet van een ultieme nachtrust.

Ontdek alle boxsprings

Dompel jouw slaapkamer in donkere tinten

Bij het najaar denk je aan donkere kleuren. Mosgroen en vergrijsde kleuren zijn all time favorites. Je kunt het kleurenpalet verder aanvullen met warme oranje tonen, bruintinten en okergele items, maar vergeet ook de aaibare materialen niet. Dit zijn de ingrediënten voor een knusse slaapkamer.

Een moderne boxspring met een zwart metalen onderstel zorgt voor een goede basis. De kleur kun je naar eigen wens aanpassen. Als je kiest voor een neutrale kleur voor het bed, breng je met de styling van het beddengoed kleur in jouw slaapkamer. Donkergroene sierkussens en een grijsgroen plaid geven de slaapkamer een najaarslook. Tot slot geef je jouw woonfavorieten een plekje op de nachtkastjes en het wandmeubel. Droomslaapkamer, check!

Heb jij het snel koud? Met deze tips houd je jezelf lekker warm in slaapkamer.

Creëer een warme slaapkamer

De moderne boxspring

voor jouw slaapkamer

Boxspring Avance Slow

1.949,- 1.940,-

Boxspring Avance Slow

1.949,- 1.940,-

Boxspring Avance Slow

1.949,- 1.940,-
Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs