• 18-02-2018
  • Slaapkamer
Blog boxspringconfigurator 1

Weinig  is zo belangrijk als een goede nachtrust. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw bed ook helemaal in de stijl van jouw slaapkamer past? En net zo uniek is als jouw persoonlijkheid. Nou, gewoon door het comfort en het design van je boxspring zelf samen te stellen! 

Blog boxspringconfigurator 3

Creëer jouw unieke boxspring in je eigen stijl

Over smaak valt niet te twisten. En zeker niet als het om zoiets persoonlijks als een bed gaat. Gelukkig kun je met de Boxspringconfigurator van Goossens alle kanten op. Ga je voor romantisch met knoopjes in het hoofdbord? Of kies voor een stoer bed met een industriële look? Met heel veel mogelijkheden en de keuze uit verschillende modellen kies je de stijl die bij jouw slaapkamer past. 


Blog boxspringconfigurator 5

Kies je eigen slaapcomfort

Na het bepalen van de stijl is het tijd om te kiezen voor jouw eigen comfort. Bijvoorbeeld op welke bodem je het lekkerst slaapt? Wil jij een stevige, vlakke bodem? Of kies toch voor meer luxe met een elektrische bodem? Het kan allemaal. En heeft je partner liever een stevig matras terwijl jij liever op wolkjes licht? Geen probleem! Per matras kies je jouw eigen stevigheid en zachtheid. En met een topper lig je toch lekker bij elkaar en voelt het alsof je op 1 groot matras ligt. Wil je ook de look van 1 matras? Laat hem dan stofferen in jouw favoriete kleur.


Blog boxspring extra

Tot in de kleinste details 

Nu de basis van het bed staat, is het tijd om je boxspring helemaal eigen te maken. Met de keuze uit veel kleuren en verschillende materialen vind je altijd wel de tint die bij jouw slaapkamer past. Twijfel je? Kies dan voor een boxspring in een lichte kleur. Neutrale tinten zijn namelijk tijdloos en geven je slaapkamer een rustige uitstraling. Ook zijn ze te combineren met heel veel andere kleuren en stijlen. Je kunt dus met een gerust hart de laatste woontrends volgen. En nu je bijna aan het einde bent; vergeet ook je voetbord niet. Heb je er liever geen? Of juist een luxe met een tv erin? Aan jou de keus!


Blog boxspringconfigurator 4

Extra luxe: boxspring met tv-lift 

Houd je er van om lekker te loungen op bed? Dan is een boxspring met een tv-lift het perfecte bed voor jou, zoals Infinity 1000. Blijf nog maar even lekker liggen in deze super-de-luxe boxspring en geniet van je lievelingsprogramma of –film, want met 1 druk op de knop tover jij de televisie uit je bed. Zo wordt je bed de perfecte plek om tijd door te brengen met je kinderen tijdens hun vrije dagen van school. Naast het feit dat zo’n tv ‘in je bed’ natuurlijk perfect is voor een ochtend of avondje loungen, is de televisie ook mooi weggewerkt als hij niet wordt gebruikt. Want een televisie is nou niet bepaald het meest mooie en romantische item in je interieur, ook niet in je slaapkamer. Wat dit bed ook erg geliefd maakt, is de zachte flanellen bekleding.  Het flanel geeft je slaapkamer de extra zachte uitstraling waar je van droomt. En dankzij de strakke vormgeving past deze boxspring in vrijwel iedere slaapkamer.

De tv-lift kan bij bijna alle boxsprings ingebouwd worden. 

Gratis advies van de slaapexpert

Toch kunnen we ons voorstellen dat je eerst je matras wilt testen. Gewoon om er zeker van te zijn dat je straks lekker wegdroomt. Of misschien heb je wel hulp nodig bij het kiezen van het juiste model boxspring. Bijvoorbeeld omdat je de klassieke, gecapitonneerde Cambridge en de strakke Infinity 200 allebei zo mooi vindt? Onze experts geven je graag persoonlijk slaapadvies


Maak je slaapkamer hotelproof met deze items: