Een creatief interieur met de laatste trends én tijdloze eyecatchers

BINNENKIJKEN BIJ JOAN, ART DIRECTOR BIJ GOOSSENS

Vorig jaar oktober was het zo ver, een frisse start voor Joan en Guus in een nieuw appartement. Alle oude meubels werden verkocht, het was tijd voor een nieuwe plek en daar hoorden nieuwe meubels bij. Maanden voordat ze de sleutel in ontvangst konden nemen ging Joan aan de slag met het maken van een moodboard.


“Een interieur zonder
planten en bloemen is voor
mij niet compleet”

Met haar interieur achtergrond en creativiteit ging Joan op zoek naar een catchy combinatie van de laatste trends én tijdloze items. “Vooral het eigen maken met details en kleur combinaties, net even wat gedurfder dan alles perfect op elkaar afstemmen, dat maakt mijn interieur eigen. Als familie en vrienden binnenkomen en de opmerking maken: “Oh dit is echt weer Joan!” dan is mijn doel bereikt.”

Keuzes maken is soms nog lastig als je zóveel leuk vindt, in dat geval maakte Joan een top 3 van bijvoorbeeld de leukste vloerkleden en liet ze Guus de definitieve keuze maken. Dat is nog eens teamwork! Het samen inrichten zorgt voor een echt thuis gevoel. In het weekend met kaarsjes aan, iets lekkers op tafel samen op de bank ploffen in een opgeruimd en schoon huis, dáár genieten ze van!

De finishing touch

De basis staat nu voor Joan en Guus, maar wensen hebben ze zeker nog. “We wonen hier natuurlijk pas een paar maanden, dus het voelt nog niet hélemaal af. Iets gaafs aan de muur en een nieuwe retro fauteuil als eyecatcher zijn de volgende projecten.’

Wonen in de stijl van Joan & Guus?

Nieuw

Salontafel Burano

219,-
1-5 werkdagen in huis

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina