• Door: Melanie
  • 16-06-2016
  • Woonkamer
vaderdag-blog-foto

Een fijne – en relaxte – Vaderdag

Vaderdag. Ieder jaar is het weer een uitdaging om het perfecte cadeau voor de man des huizes te vinden, maar eigenlijk is makkelijker dan dat je denkt.. Nieuwsgierig? Rust. Zorg dat de kinderen een paar uurtjes de deur uit zijn, geef hem een plekje op een stoere bank of zijn comfortabele fauteuil, leg zijn favoriete magazine klaar en zet er een heerlijk drankje bij. Geloof ons: hij zal je dankbaar zijn.

Bankhangen

We vinden het allemaal heerlijk, maar vaders kunnen er misschien wel extra van genieten: bankhangen. Lekker onderuit gezakt, kussens in de rug en voetjes in de lucht. Even bijkomen van een drukke werkweek, een pittige voetbalwedstrijd of gewoon wat overactieve kids. Hoewel manlief het comfort vaak het belangrijkst vindt, wil het oog eigenlijk ook wel wat. Stiekem maakt zijn hart een sprongetje bij het zien van een stoere bank. Een vintage design in combinatie met ruig leer is mannelijk en toch gezellig. 


Same_bruin
Mountain_ventoux

Chillen op een (relax)fauteuil

Misschien nog wel lekkerder en helemaal voor hem alleen: de fauteuil. Design, stoffering, kleur en afwerking zoals híj dat wil. Wil je hem extra verwennen? Ga dan voor een zitmeubel met relaxfunctie. Met één simpele beweging manoeuvreert de stoel het lichaam in een ontspannen houding. Lezen en televisie kijken wordt op deze manier extra relaxed. Nadeel is dat het zó ontspannen is, dat middagdutjes op de loer liggen.


Jacky
Stool

Een relaxed uitzicht

Tja, en als vader er zo heerlijk bij zit, dan gun je hem eigenlijk ook een fantastisch uitzicht. Een mooi stukje kunst, daar wordt hij zeker weten blij van. Denk aan een stoere foto op plexiglas of een stukje Hollandsche glorie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis. Wat zijn smaak ook is, hij kan er uren – ongestoord – naar kijken.


8131954-11-schilderij_airplane

Ben je al helemaal in de Vaderdagsfeer gekomen, maar wil je vader ook iets tastbaars geven? Bekijk dan ons Pinterest bord voor inspiratie.