• 27-06-2022

Een hotel chic interieur met veel persoonlijke details

Binnenkijken bij Joy en Colin

Interieurontwerpster en influencer Joy (@living_byjoy) en haar vriend Colin zijn hartstikke gelukkig in hun eerste koophuis. “Het is een heerlijke plek geworden, die ik vooral beschrijf als: persoonlijk, chic met een vleugje modern”, vertelt ze trots.

Bezoek aan inspiration store

Alles begon met het bekijken van verschillende interieurwebshops. “Ik had een plaatje in mijn hoofd, maar haast niets voldeed. Tot ik bij Goossens terecht kwam. Ik ontdekte er mooie spullen, maar wilde ze graag in het echt bekijken voor ik een bestelling plaatste.” Samen met haar vriend stapte Joy in de auto naar de XXL inspiration store in Baarle-Nassau. “Het bezoek aan de inspiration store was zó fijn. Pas daar ontdekte ik dat er oneindig veel mogelijkheden zijn wat de stoffen betreft. Daardoor hebben we de kleuren en materialen kunnen kiezen die perfect bij onze stijl passen. En bovendien zijn ook blij verrast over de kwaliteit en het comfort. Want dat kun je vanaf een plaatje op internet niet beoordelen”, blikt zij tevreden terug.

Tv Meubel Vision

1.459,-
1-5 werkdagen in huis

Relaxfauteuil Avec

3.599,-
Mogelijk vanaf 3.299,-

De relaxbank als favoriete spot

Over haar favoriete spot in huis, hoeft ze niet lang na te denken. Dat is de relaxbank. “Hij zit echt heerlijk, en is voor mij de perfecte plek om ’s avonds na een lange werkdag te genieten van een serie.” Maar ook geniet ze enorm van haar plekje aan de eettafel. Op een vrije dag neemt ze er graag plaats met een ontbijtje, om vervolgens heerlijk uit het raam te staren – er is een wijds uitzicht – en anderen hun dag op te zien starten.

Binnenkijken Bij joy - 3206

De zwarte vakkenkast voor persoonlijke touch

“De zwarte vakkenkast is een echte trend, en zie je tegenwoordig op veel interieurplaatjes voorbij komen”, wijst Joy naar haar eyecatcher. “Toch wilde ik wel een ‘one of a kind’ exemplaar, dus krijgen persoonlijke spulletjes er een plekje. De schelpornamenten nemen me mee terug naar relaxte strandvakanties, maar er staat ook een erfstukje in en het cadeau wat ik kreeg toen ik mijn diploma behaalde.” Ook vulde zij een vak met haar favoriete magazines. “Want wat je graag leest is ook heel persoonlijk. En is er een seizoenswisseling, dan pas ik hem daarop aan. In de lente vul ik hem met bloemen, in de winter plaats ik er lage waxinelichtjes in en wordt de kast mooi verlicht.Passie voor interieur

Een passie voor interieur had Joy eigenlijk altijd al. Maar toen de handtekening onder het koopcontract stond, en zij op zoek ging naar inspiratie voor haar eigen droompaleis, heeft ze de droom om ‘iets met interieur te doen’ ook gerealiseerd in de vorm van een succesvol Instagram-account én een opleiding tot interieurontwerp in de breedste zin van het woord. “Ik vind veel stijlen leuk, daarom vind ik mijn werk zo leuk. Als er een eenheid heerst en het plaatje klopt, kan ik me eigenlijk overal wel thuis voelen. Voor Colin is dat anders. Hij houdt meer van de luxe moderne woonstijl. Gelukkig ben ik ook gek op hotel chic, en is dit het eindresultaat. Gelukkig niet kil en strak. Dat heb ik proberen te doorbreken met ronde vormen, veel accessoires en een behang op de muur. Dat creëert meteen meer warmte.”


Wil je ook wonen zoals Joy en Colin?

Shop dan meubels in hun stijl

Relaxfauteuil Avec

3.599,-
Mogelijk vanaf 3.299,-

Tv Meubel Vision

1.459,-
1-5 werkdagen in huis

Hanglamp Devant

349,-
1-5 werkdagen in huis
6e gratis

Eetkamerstoel Manzini

399,-
Mogelijk vanaf 369,-
-10%

Eettafel Blend met kruispoot

1.179,- 1.061,-
Mogelijk vanaf 949,-

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur