• 06-05-2020
  • Woonkamer

Voor het creëren van jouw home of love zijn niet veel tierlantijntjes nodig. Investeer juist in een aantal luxueuze eyecatchers, nu je niet naar een zonnig oord af kunt reizen. Zoals een grote loungebank met prachtige rondingen waar je heerlijke quality time op kunt beleven. Of een stijlvolle salontafel gemaakt van prachtig marmer wat zorgt voor een elegante look in huis. Door organische vormen af te wisselen met strakke lijnen creëer je een interessant lijnenspel.

Ontdek alle loungebanken

Lieflijke tinten en prints

Een romantische sfeer wordt gevormd door lieflijke pastelkleuren. Zachtroze en mintgroen zijn prachtige toevoegingen in een interieur waarin grijs-, taupe- en wittonen domineren. Gebruik deze licht gekleurde tinten voor je sierkussens op de bank. En kies ook nu weer voor zachte stoffen zoals velvet en bont. Extra rijkelijk wordt de uitstraling als je verschillende vormen kussens op je bank plaatst. Wissel vierkante varianten af met langwerpige of ronde designs. Durf ook te mixen met fijne patronen. Niet alleen leuk voor je kussens. Ook een eyecatching fauteuil in een opvallende bloemenprint is een spannend element in een sprookjesachtige setting en zorgt voor een fijne mix. Evenals graphics, die een fijne afwisseling. Een pastelkleurig vloerkleed met een idyllische structuur creëert al snel een romantische sfeer.

Alle sierkussens

Bloemenregen

Bloemen zijn trouwens niet alleen een must voor de prints in huis. Jouw romantisch interieur kan niet zonder verse bloemen geplaatst in mooie vazen. De rozenfamilie is bij uitstek de meest perfecte voor een extra dosis amor in jouw ruimte. Maar ook andere roze en lilagekleurde bloemen stralen hartstocht uit. Plaats die vaas, of meerdere vazen, vervolgens op een bijzettafel naast je bank, of in een leeg hoekje. Tip: kies een gouden variant. Die zorgt voor een koninklijke, en dus luxe, touch.

Bekijk alle bijzettafels

Stijlvolle accessoires vragen om een stijlvolle kast. Behoud ook nu weer rust door in ieder vakje maar één accessoire te plaatsen. En berg er ook eens kussens en plaids in op. Het zorgt voor een zacht geheel.

Alle opbergkasten

Romantisch sfeerlicht

Overdag geniet jij natuurlijk van de zonnestralen die in jouw woonkamer naar binnen schijnen. Maar als de zon onder gaat, creëer jij een romantische sfeer met wat fijne lichtbronnen in huis. Een mooie staande lamp zorgt al voor veel licht in huis. Tafellampjes op je vensterbank of sidetable versterken het lichtspel. Happy holiday at home!

Ontdek alle lampen

Shop nu voor jouw romantische staycation

Creëer jouw idyllisch interieur

Draaifauteuil N-Joy Cora

549,-
Mogelijk vanaf 409,-

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN