Een interieur met persoonlijkheid

BINNENKIJKEN BIJ ANICET & MELISSA

Stap binnen in het huis van Anicet en Melissa en laat je omarmen door een warme, uitnodigende sfeer waar comfort en stijl hand in hand gaan. Hun interieur is een zorgvuldig samengestelde mix van items die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect passen bij hun levensstijl en persoonlijkheid.


“Ons interieur heeft heel
veel kleur, maar straalt
toch rust uit.”

Het begon allemaal bij de zoektocht naar de perfecte bank, dát zou de eyecatcher van het huis worden. Een grote en comfortabele bank in het midden van de ruimte werd het uitgangspunt voor de rest van het interieur. Gelukkig waren Anicet en Melissa unaniem op slag verliefd, “We vonden deze bank op jullie website en waren direct verkocht. Eenmaal op het oog kwamen we bij familie thuis die super toevallig dezelfde bank hadden! Toen we eenmaal wisten hoe lekker die zat waren we hélemaal verkocht.” Geïnspireerd door deze vondst vervolgden ze hun zoektocht naar andere meubels, met als resultaat een harmonieus geheel dat zowel rust als karakter uitstraalt.

Een eyecatcher in elke hoek

Dit interieur is een mix & match van items die Anicet en Melissa perfect weerspiegelen. Ze volgden hun eigen smaak in plaats van zich te laten leiden door trends. Neutrale tinten worden gecombineerd met kleur en alles is perfect in balans. Ook wel een chaotische oase van rust, zoals ze hun interieur zelf omschrijven! Wanneer vrienden en familie langskomen wordt dit bevestigd, iedereen zegt “Dit is echt júllie huis, wat bij jullie past.”

Het hart van dit huis blijft de bank, waar Anicet en Melissa samen genieten van kostbare momenten. Maar ook de eettafel is een belangrijk centrum van gezelligheid, vooral wanneer ze vrienden en familie ontvangen. De buffetkast, waarin ze hun persoonlijke schatten tentoonstellen, maakt het geheel echt af.

Wonen in de stijl van Anicet & Melissa

Eetkamerstoel Hjalmar

169,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 149,-

Buffetkast Madrid

1.499,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 1.099,-

Hoekbank Jonas

1.699,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 1.469,-

Boekenstandaard Nort

59,-
1-5 werkdagen in huis

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina