• 02-04-2018
  • Slaapkamer
foto-2_16

De perfecte kast voor in je slaapkamer stel je zelf bij ons samen. Wat voor slaapkamerkast je ook zoekt, bij ons vind je hem sowieso! Van compacte kledingkast tot complete walk-in closet; het is allemaal mogelijk. Houd je van strakke designs, of ben je meer van de details? Bij ons vind jij jouw lieveling. Van kasten zonder poespas tot prachtige omlijstingen. Uitgevoerd in hout, fineerhout of glas: jij vraagt, wij draaien! 

Je hebt de keuze uit vier concepten: Easy Storage, Storage, Big Choice en 20 up. Welke het beste bij jou past, hangt af van wat je wensen zijn. Daarom hebben we de pluspunten per kast voor je opgesomd, zodat je in een oogopslag ziet welke van de vier concepten aansluit op jouw wensen. Je favoriet gekozen? Na het doorlopen van een aantal stappen, zoals het kiezen van de maat en accessoires bijvoorbeeld, is de slaapkamerkast die je zoekt een feit. Kom naar één van onze winkels en laat je door onze adviseurs informeren over alle specifieke mogelijkheden voor een kast op maat. Zij helpen je ook bij het samenstellen. 


1. Kast Easy Storage: betaalbaar design

Easy Storage is een slaapkamerkast op maat zonder hoge kosten die je in drie simpele stappen samenstelt. Kies je voor simplicity, dan kies je voor Easy Storage. De kast is 220 cm hoog, 65 cm diep en verkrijgbaar in vier breedtematen. Voor de handige schuifdeuren kies je uit één van de tien kleuren: van spierwit tot donkergrijs. En hoeveel legplanken wil je? Ga je voor een aantal kleine of juist grote lades? Een roede waaraan je blouses en colberts kunt hangen is misschien ook handig. Jij bepaalt hoe je kast wordt ingedeeld. 

Easy Storage is de meest voordelige variant in vergelijking met onze andere kasten op maat.

+ bepaal zelf je accessoires

+ spiegel is mogelijk, zowel links als rechts te plaatsen

+ scherp in prijs

+ tot 10 jaar constructiegarantie

+ keuze uit 6 kleuren glas

+ 1 legplank en 1 roede per compartiment 

Wil je vast een kleine impressie van Easy Storage? Er zijn al een aantal modellen te koop. foto-2_16

2. Kast Storage: topkwaliteit in jouw stijl 

Storage biedt net dat beetje meer: topkwaliteit én een mooi design. En als je veel waarde hecht aan design, dan kun je het beste voor deze kast op maat kiezen. Je kunt alleen al kiezen uit 50 (!!) verschillende deuren. Kies je voor hout, fineerhout, glas of stof? En welke kleur mag het zijn?  Je kunt zelfs de plaats van de spiegel bepalen. Er zit dus altijd wel een uitvoering naar jouw wens bij. Zo weet je zeker dat jouw slaapkamerkast matcht bij je de rest van je meubels.  En dat is wel zo fijn. 

Wat ook fijn is, is dat Storage ook verkrijgbaar is als hoekopstelling. Perfect voor als je meer ruimte in je slaapkamer hebt en graag meer opbergruimte creëert. Hoe je vervolgens je bedlinnen, kleding en je schoenencollectie opbergt is aan jou. Je kunt kiezen uit roedes, legplanken en lades. 

+ bepaal zelf je accessoires

+ diverse kleuren mogelijk, ook in glas en zelfs stof!

+ meer dan 10 verschillende handgrepen mogelijk 

+ drie breedtematen en twee hoogtematen

+ standaard 1 roede per compartiment 

+ 10 jaar constructiegarantie


foto-3_10

3. Kast Big Choice: zoveel maten mogelijk 

Kies je voor Big Choice, dan heb je de keuze uit heel erg veel maten. Je kunt kiezen uit maar liefst twaalf breedtes, drie hoogtes en twee dieptes. De kans is dus groot dat jouw gewenste maat er tussen zit. Welke maat je ook wenst voor je slaapkamerkast, als je kiest voor de Big Choice zijn haast alle maten mogelijk. Daarin blinkt de Big Choice uit ten op zichte van Easy Storage en Storage. Deze kast past dus altijd. En daarnaast bepaal jij welke uitvoering en kleur je deuren krijgen en welke accessoires er in de kast geplaatst worden. Wil je legplanken? Roedes? Of kun je wel een aantal lades gebruiken voor je sokken en kledingaccessoires?  Big Choice biedt het allemaal, de keuze is reuze! 

+ 12 breedtematen 

+ 3 hoogtematen 

+ 2 dieptematen 

+ keuze uit diverse designs van deuren 

+ bepaal zelf je accessoires 

+ keuze uit verschillende houtstructuren en kleuren 

+ 2 legplanken en 1 roede per compartiment

+ 10 jaar constructiegarantie 

De meest gevraagde uitvoeringen zijn al in de winkels en online verkrijgbaar.  

4. Kast 20 up: van kledingkast zonder poespas tot je eigen walk-in closet 

Kast 20 up is dé kast van de eindeloze combinaties. Van compacte kledingkast tot de complete walk-in closet die altijd al op je wensenlijstje stond. Deze slaapkamerkast is verkrijgbaar vanaf 160 centimeter, steeds met 20 centimeter ‘omhoog’, tot 400 cm.  De 20 up heeft van alle kasten op maat dus de meeste maatkeuzes. Je kunt vervolgens kiezen voor schuifdeuren of draaideuren, wat jij wilt. Door het gebruik van hoekelementen met een draaideur  kunnen we zelfs een complete dressing leveren, dat is een kast die nog langer is dan 400 cm. Dat betekent dat we langs de hele wand van jouw slaapkamer een kast kunnen plaatsen. Zoals je leest: al jouw wensen worden verwezenlijkt!  

+ bijna alle uitvoeringen zijn mogelijk

+ 2 hoogtematen

+ hoekopstellingen mogelijk

+ te plaatsen onder schuine daken 

+ keuze uit diverse designs van deuren

+ zowel schuif- als draaideuren mogelijk

+ bepaal zelf je accessoires

+ 2 legplanken en 1 roede per compartiment

+ vanaf 360 cm in panorama-uitvoering geleverd

+ 10 jaar constructiegarantie

Een aantal uitvoeringen is al te zien in onze winkels en in de webshop, maar dit is slechts een hele kleine greep uit de talloze mogelijkheden! 

Kom naar één van onze winkels

Wil je graag een kast op maat laten maken? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten luisteren naar je wensen en vertellen je graag alle mogelijkheden. En dat zijn er een heleboel! Wil je een uitgebreid advies, dan is het handig als je een afspraak aanvraagt. Dan weet je zeker dat onze experts uitgebreid de tijd voor je hebben. 

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Vul je gegevens in