Een klassieke werkkamer: de ideale thuiswerkplek

  • Door: Joyce
  • 14-07-2021
  • werkkamer

In deze ruimte

& bijpassende items

Boekenstandaard Nort

59,-
1-5 werkdagen in huis
-20%

Eettafel Vienna

699,- 559,-
1-5 werkdagen in huis

Eetkamerstoel Funk - RVS poten

389,-
Mogelijk vanaf 279,-

Eetkamerstoel Rob

349,-
Mogelijk vanaf 279,-

Tafellamp Devant

85,-
1-5 werkdagen in huis

Eetkamerstoel Alex

239,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 209,-
Get the look - 2511

Een fijne werkplek

Nu we meer dan ooit thuiswerken, is het belangrijk om een fijne plek in te richten waar jij je volop kunt concentreren en die hetgeen biedt wat jij nodig hebt in jouw functie. Wat in ieder geval een must is, is een stoel die goed zit. Dat kan een bureaustoel zijn, maar ook een kwalitatief goede eetkamerstoel met een zachte zitting en armleuningen die extra steun bieden. Een eetkamertafel op de juiste hoogte, kan vervolgens als bureau dienen en een vierkante salon- of bijzettafel met meerdere plankjes functioneert perfect als ladekast. Zo is er genoeg opbergruimte.

Zorg vervolgens voor genoeg licht, vooral als je werktijden wat afwijken van het 9 to 5 schema. Met een tafellamp op het bureau of een vloerlamp in de hoek van de kamer, worden je ogen een stuk minder moe. Plaats voor extra warmte een vloerkleed onder het bureau. Zo is op sokken werken ook een pretje.

Wil je je werkkamer net zo sfeervol inrichten als je interieur, kies dan nog voor decoratie die inspirerend werkt, zoals een schilderij of beeld. En zorg voor genoeg planten, want die geven zuurstof!


Blijf up-to-date van de laatste interieurtrends en laat je inspireren: