• 08-10-2019
  • Eengezinswoning

Binnenkijken bij

NADIA & ODA

Een krachtig compromis.
Ze zijn het vaak eens over de inrichting, maar niet altijd. Zo was een groen marmeren klokje absoluut niet welkom. In Vlaardingen wonen Nadia Afif (33) en Oda dos Santos (36) samen met hun twee jongens Miguel (4) en Raúl (2). De plaats was niet Nadia’s eerste keus. ‘Het is geven en nemen’, lacht ze, ‘maar hij haalde me toch over om hier te komen wonen.’

Daar staat natuurlijk wel wat tegenover: zij mag de inrichting grotendeels bepalen. ‘Oda zorgt voor de basis en ik kleed het aan, ook al vindt hij het niet altijd mooi.’ In de slaapkamer staat een wit leren bed. ‘Eerlijk gezegd had Oda deze al staan en schrok ik een beetje van de kleur, maar nu ben ik er heel blij mee. Hij is groot, stevig, stijlvol en hij ligt heerlijk!

&C by Chantal Janzen maakte van deze Binnenkijker een additionele video. Bekijk de video hier.

De kinderen zijn échte jongens

Spelen met rommel maken is eerder regel dan uitzondering. Nadia heeft haar handen vol aan de twee, vooral omdat Oda vaak weg is voor zijn werk.

‘Hij is stukadoor en heeft het huis vanaf de nok tot aan de bodem gestuukt. De muren zijn in speciale lagen opgezet en zelfs de vloeren en de kastjes zijn van een laag voorzien.’ Nadia is erg gepassioneerd over de inrichting van haar stulpje. Ze heeft zelfs een Instagram account (@organic.interior) voor haar interieur.

De keuken

DE MEEST INDUSTRIËLE RUIMTE

De keuken is de meest industriële ruimte van het huis, met de bijzondere koperen wand – door Oda gestuukt ­als echte eyecatcher. ‘We vonden het wel spannend, maar het effect is echt heel mooi geworden.’ De inrichting heeft Nadia bewust rustig gehouden. Op haar wensenlijstje staan nog de vier extra eetkamerstoelen die Oda mag uitzoeken.

Binnenkijken Bij Nadia en Oda - 1562
Binnenkijken Bij Nadia en Oda - 1578


Huismussen?

‘Huismussen? Absoluut niet!’ lacht Nadia. ‘Als we samen zijn, gaan we graag uit eten. Zo besteden wij het liefst onze quality time. Maar we vinden het inderdaad wel heerlijk om lekker weg te kruipen op de bank.’ Eigenlijk viel haar oog op een donkergroene variant, maar het stel wilde het interieur liever licht houden. Daarom kozen ze uiteindelijk voor lichtgrijs. Dat lijkt wat gewaagd met spelende kinderen in huis. ‘Oh, dat is echt geen probleem’ zegt Nadia meteen. ‘Die twee eten netjes aan tafel en als de bank een keertje vies wordt, neem ik hem af met een onderhoudssetje.’Shop de stijl

-10%

Eettafel Gs-1302

2.149,- 1.934,-
-10%

Eettafel Zida ovaal (extra dik blad)

819,- 737,-
1-5 werkdagen in huis

3,5 Zits Jonas

1.199,-
Mogelijk vanaf 1.029,-
OP=OP

Hanglamp Vorm

599,-
1-5 werkdagen in huis


Bekijk de volledige video van &C by Chantal Janzen hier

Stylingtip

“Mannen en vrouwen hebben vaak een andere mening over de inrichting. De inrichting van Nadia en Oda laat zien dat daar een hele gave combinatie uit voortkomt, ze hebben er echt iets unieks van gemaakt.

Wees niet bang om uiteenlopende stijlen te mixen. Door één kleur vaker terug te laten komen zorg je voor een geheel dat in balans is.”


Nog niet uitgekeken?

KIES JE CATEGORIE OF ONTDEK ALLE INSPIRATIE

naar de hoofdpaginaPsst...

GRATIS MAGAZINE?

Opzoek naar nog meer inspiratie? Ons lifestyle magazine staat bomvol woon- én slaapinspiratie. Bestel 'm nu gratis!

bestel gratis