• 16-02-2017
  • Landelijk
Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken17

Midden in de mooie natuur van Rekken wonen Mia en Roeland met hun vier zonen in een boerderij. Hoewel ze verliefd zijn op het landgoed, was het interieur een hele uitdaging. De donkere kamers hebben plaats gemaakt voor een fris interieur.


Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken11

Buiten naar binnen halen

Voor Mia en Roeland was het belangrijk dat de woning werd aangepast aan de prachtige omgeving. Buiten en binnen vallen in dit interieur samen door het gebruik van natuurlijke kleuren, zoals blauw, groen en bruin. Daarnaast zijn er houten accessoires zoals bijzettafel Stam en Cielo, bloemen en kaarsen toegevoegd.

Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken58
Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken87
Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken59

Aandacht voor het gezin

In het grote gezin kon een lange eettafel natuurlijk niet ontbreken. Deze modern witte tafels Belleville zorgen voor gezelligheid en zijn makkelijk te verplaatsen. De stoelen Tokio met eikenhouten poten geven de eettafel een natuurlijke look. Naast samen zijn, is tijd voor jezelf in een groot gezin ook belangrijk. Voor vader Roeland is een apart hoekje gecreëerd midden in de kamer. 


Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken37
Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken31

Denkbeeldig hemelbed 

Naast de beneden verdieping heeft ook de slaapkamer van Mia en Roeland een opfrisbeurt gekregen. Het grafisch schilderwerk geeft het idee dat je onder een hemelbed slaapt. Daarnaast is ook hier het buitenleven teruggebracht met de granen op de muur en tafellamp Triolight 2


Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken90
Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken93

None