• 26-04-2019
  • Slaapkamer

Iedereen is anders. En dat is maar goed ook. Maar wat slaapbehoeftes betreft, kan het voor wat  hinder zorgen. Want hoewel jij graag in slaap valt onder een dik donzen dekbed, krijgt je grote liefde het al warm van alleen het idee. Gevolg: rusteloze nachten waarin zowel jij als je partner niet lekker slaapt. Herkenbaar? Dan hebben wij de oplossing waar jullie naar verlangen. 

Met de toevoeging van een topmatras aan jullie bed – boxspring of ledikant – kunnen jullie het verschil maken. Het is namelijk mogelijk om allebei een topmatras te kiezen die bij de persoonlijke slaapbehoeften past. 

Warm/Koud 

We stipten het al eerder aan: jij slaapt als een roos onder een dik dekbed, terwijl de temperatuur in bed voor je partner veel te hoog is. Jij hebt dus behoefte aan meer warmte in bed. Topmatras Wellness, die bestaat uit latex, is dan de topper die je zoekt. Het latex houdt de lichaamswarmte namelijk goed vast. Je partner wordt gelukkiger van topmatras Cool, de naam zegt het al. Deze topper bestaat uit gelfoam. Dit materiaal werkt verkoelend en ventilerend, waardoor je bed altijd heerlijk koel aanvoelt.

Stevige ondersteuning of ontspannen wegzinken 

Jullie kunnen ook ander comfort wensen. Terwijl de een de voorkeur geeft aan een ‘hard’ matras, wil de ander juist heerlijk wegzinken in een bed. Ook in dit geval kunnen jullie allebei je favoriete comfort kiezen in de vorm van een topdekmatras. Voor een stevige ondersteuning volstaat topmatras Excite. De binnenkern van hoogwaardig HR koudschuim zorgt voor tegendruk. Topmatras Cloud omarmt het lichaam als het ware en zorgt voor een ontspannen nacht. Het memory foam brengt jullie in diepe slaap… 

Topmatras kopen?

Willen jullie een topmatras kopen, dan is het essentieel om met een aantal zaken rekening te houden. De keuze van een topper is  namelijk gebaseerd op ondersteuning, ventilatie, verkoeling, drukverlagend vermogen, duurzaamheid en conformiteit. Dat is best wel wat ingewikkelde kost. Onze slaapexperts helpen jullie de juiste keuze te maken, zodat jullie zeker weten dat het lichaam zich ook daadwerkelijk ontspant terwijl jullie in dromenland verkeren. 

Goossens

Topmatras Cool Gelfoam

Uitstekende ventilatie en verkoelend

 359,-
Goossens

Topmatras Excite Koudschuim

Anti-allergisch en actieve ondersteuning

 199,-
Goossens

Topmatras Wellness Latex

Veerkrachtig en houdt warmte vast

 299,-
Goossens

Topmatras Joy Koudschuim

Anti-allergisch en actieve ondersteuning

 149,-
Goossens

Topmatras Cloud Visco

Optimale ondersteuning en drukverlagend

 299,-
Goossens Excellent
 2.009,-
GRATIS 4 SEIZOENEN DEKBED
Goossens
 1.424,-
GRATIS 4 SEIZOENEN DEKBED
Goossens
 1.509,-
GRATIS 4 SEIZOENEN DEKBED
Goossens
 1.209,-
GRATIS 4 SEIZOENEN DEKBED