• 18-05-2022
  • Woontrends

De ronde fauteuil in je woonkamer

De ronde fauteuil doet het goed in iedereens woonkamer. Een kleine variant staat perfect in je zithoek en zorgt meteen voor die ene plek die wel eens miste. Favoriet in combinatie met een loungebank bijvoorbeeld. Je verbindt deze meubels heel makkelijk met een vloerkleed. Wij tippen de organische varianten, helemaal hip en staat perfect bij je ronde stoel.

Ontdek alle ronde fauteuils

Wil je juist een speciaal hoekje creëren waar je jezelf even kunt verstoppen voor een dosis me-time? Kies dan voor een grotere variant met het formaat van een loveseat waar je compleet in kunt verdwijnen. En vergeet een bijpassende hocker niet, want daar kunnen na een lange dag eens even heerlijk je voeten op rusten. Platenspeler aan – of airpods in – en de relaxstand is AAN.

Bekijk alle hockers

De ronde fauteuils hebben we niet alleen in heel veel maten, maar hij is er ook in veel verschillende stoffen. Veel designs uit onze collectie kun je personaliseren met onze unieke Goossens stoffencollectie. Dat betekent dat je meer dan 1600 stofkeuzes hebt. De keuze is dus écht reuze. Onze tip: zachte natureltinten verrijken je zomer(t)huis. En bang zijn voor vlekken hoef je niet, want met onze Premium care service wordt je meubel geïmpregneerd met onze Better Choice protection spray. Hierdoor is ie bestand tegen allerlei vlekken.

Meer over Premium care

De ronde fauteuil in je slaapkamer

De ronde fauteuil is ook mooi én praktisch in je slaapkamer. Heel makkelijk kun je enkele kledingstukken hierop laten rusten als je ’s ochtends net wat minuten te kort komt om ze weer netjes op te bergen. Maar ook met bijvoorbeeld een newborn in huis is zo’n stoel fijn om je even samen op terug te trekken om te voeden, knuffelen of troosten. Mix ‘m met een fijn nachtlampje of een mooie vloerlamp en je spot in je slaapkamer is zo goed als af. Hallo fijn slaapdomein!

Alle vloerlampen

Bestel nu ons nieuwste woonmagazine

Wil je meer ronde fauteuils ontdekken? Bestel dan ons nieuwste woonmagazine en laat je verrassen door allerlei waanzinnige interieuritems en stylingtips!

Vraag jouw magazine aan

Shop jouw favoriete ronde fauteuil

voor in je woon- of slaapkamer

Fauteuil Bonbon

999,-
1-5 werkdagen in huis
Ontdek meer blogs

en laat je inspireren