• 07-04-2016
  • Winkels

Feestelijke heropening Utrecht en Heerlen

Vorige maand schreeuwden we het al van de daken: de vernieuwde woon- en slaapwinkel in de Amsterdamse woonboulevard Villa Arena hebben de deuren geopend. De complimenten vlogen ons om de oren dus we hebben extra vaart gezet achter de metamorfoses van onze winkels in Utrecht en Heerlen.

En met resultaat: 9 en 10 april zijn de vernieuwde winkels met eigen ogen te bewonderen. Een uitnodigende entree, speciale trendvakken, een verlichtingsplein en unieke meubelconcepten zorgen dat Goossens Utrecht en Goossens Heerlen helemaal van deze tijd zijn. Voeg daar een gastvrij Goossens Café aan toe en interieurshoppen wordt een gezellig dagje uit.

Maar dat is niet alles: om deze prachtige veranderingen te vieren is er dit weekend van alles te beleven op beide locaties. Onder het genot van een hapje en een borrel kun je een dansje wagen op live muziek, is er een barbier aanwezig om de haren van de aanwezige heren in model te brengen en geven we als klap op de vuurpijl  ieder uur een LCD televisie weg.


Zien we je dit weekend in Utrecht of in Heerlen?

Meer nieuws...