• 05-10-2020
  • Stijltips

Opvallende vormen

Opvallende vormen hebben een hoog showgehalte. Door het toevoegen van sprekende meubels is jouw woning uniek en alles behalve dertien-uit-een-dozijn. Een zachte fauteuil verfijnt met organische vormen in combinatie met een bijzonder geprint vloerkleed kan al een indrukwekkend detail zijn in de ruimte. Passend bij jou, omdat jij hiermee een plek voor jezelf hebt gecreëerd om te ontspannen.

Alle vloerkleden

Creatief component

Met een creatief component kun je de funfactor in je woning vergroten. Een ingebouwd element in jouw salon- of bijzettafeltje voor magazines en papers, kan ook prima dienst doen als verzamelingsplaats voor een aantal van jouw beloving planten. Met deze geinige twist maak je de omgeving meer eigenwijs.

Ontdek de salontafels

Persoonlijke tentoonstelling

Met zelf ontdekte vondsten wordt je huis ook een stuk persoonlijker. Denk aan souvenirs van fijne vakanties, vintagevondsten aangetroffen op brocantemarkten. Of een droogboeket van bloemen die je hebt geplukt tijdens een aangename wandeling in je woonplaats. Boeken of erfstukken met een speciale betekenis. Al deze spullen kun je tentoonstellen in een stijlvolle vitrinekast of op een fancy dressoir. Juist die mix van verschillende objecten zorgen voor een bijzonder aspect.

Nice to know: veel boeken in huis verraden trouwens dat er in de meeste gevallen een creatief persoon huist. En veel decoratie in huis, geeft de indruk van een extraverte bewoner.

Alle kasten

Zeg het met kleur

Een geraffineerd kleurenpalet maakt de ruimte. En bovendien onderstrepen kleuraccenten de identiteit van je zorgvuldig gekozen meubels. Door het personaliseren van stijlvol vormgegeven items en deze te voorzien van jouw favoriete type, kleur en materiaal – zoals een speciaal geweven stof - creëer je heel makkelijk een unieke sfeer.

Een mix van aardetinten als olijfgroen, terracotta oranje en beigezand zorgen voor rust én eigenheid. Het terracotta trekt direct de aandacht en maakt het beige spannend. Zelfs zwart kan als een ware blikvanger dienen als je kiest voor een groot attribuut en de donkere kleur daarnaast minimaal gebruikt. Deze afwisseling voorkomt voorspelbaarheid.

Ook je slaapkamer kun je een eigen signature geven door het gebruik van kleur. Schilder bijvoorbeeld wanden, pilaren en het plafond in één kleurtint en merk wat dit met de ruimte doet. De kamer wordt hier meteen een stuk intiemer door. De natuurlijke kleur groen vormt een uitzinnige match met de duurzame materialen als het ongerepte hout – een erg geschikt materiaal voor je bed - en geweven vloerkleden. Style af met planten en eyecathing print aan de muur en je hebt een weergaloos decor vervaardigd.

Alle schilderijen

Grote constructies

Niet alleen met meubels kun je je woning exceptioneel maken. Ook met de toevoeging van bijzondere constructies maak je het huis nog waanzinniger. Denk aan een de toevoeging van een mooie haard, een doorkijkmuur in de vorm van glas, een bijzondere doorgang tussen de kamers, ornamenten in het plafond of een uniek lichtplan.

Laat je inspireren en adviseren en ontdek wat bij jouw woning past.

Plan een interieuradvies

Voeg persoonlijkheid toe in je woning

met deze eyecatching meubels

Hoekbank Jonas

1.699,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 1.469,-
GEZIEN OP TV

Tv Meubel Barcelona

699,-
1-5 werkdagen in huis

Eetkamerstoel Hera

219,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 189,-

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren