• Door: Melanie
  • 26-08-2016
  • Woonkamer
blog-header-image_3

Hoera! Het is eindelijk zomer! Na een teleurstellende zomervakantie kunnen we dan toch nog even genieten van de zon. Is dit pas een opwarmertje voor je, en wil je over twee weken óók nog genieten van warme temperaturen? Neem dan voor de zekerheid het heft in eigen handen en zorg dat je er alsnog warmpjes bij zit. Dankzij deze meubels en accessoires geniet je ook van zon, zee en strand. Sterker nog: van deze aanbiedingen in de Woon Waanzin Weken ga je écht stralen.

Let op: het weekend van 27 en 28 augustus 2016 is het laatste weekend van de SALE. Laat deze last minutes dus niet vliegen!


typografisch-beeld

Zonnige meubels

Met wat gele details in je interieur breng je leven in de brouwerij. Ze stellen zelfs de neutrale meubels in een ander daglicht. Daarover gesproken: wil je die warme, zonnige gloed ook ’s avonds in huis? Een koperen lamp komt wat sfeer betreft aardig in de buurt van dit sfeervolle hemellichaam.


Een zee van ruimte

Lekker dobberen in de zee, wat is er meer ontspannen dan dat? Op de bank liggen natuurlijk! Heerlijk relaxed met een boek en een verfrissend drankje erbij. Op een zeegroene of blauwe bank ervaar je het relaxte van gewichtsloos zijn, zonder dat jij en je spullen nat worden. Het beste uit beide werelden dus.


Comfortabeler dan het strand

Vakanties zonder strand zijn niet compleet. Toch storen wij ons iedere keer aan al die zandkorrels die aan je lichaam blijven kleven. Herkenbaar? Met meubels en accessoires in zandkleur is dit probleem opgelost. Dat wordt maximaal genieten!


Ben je helemaal in de vakantiestemming gekomen? Lees dan ook onze Vakantie(t)huis blog.