• 08-12-2016
  • Accessoires
blog-britt-persoonlijke-touch-header

Wil je van je huis een thuis te maken? Ga dan na of je persoonlijkheid naar voren komt in je interieur. Dat maakt het een stuk gezelliger en je voelt je veel meer thuis! 

Favoriete kleur

Elke kleur heeft zo zijn betekenis. De kleur van je voorkeur zegt veel over je persoonlijkheid. Ga daarom na welke kleur jouw voorkeur heeft en laat deze terugkomen in je interieur. Op deze manier creëer je een sfeervolle omgeving die bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Nu hoef je niet meteen drastisch een grote muur te schilderen in je favoriete kleur, je kunt er ook voor kiezen om interieuraccessoires in die kleur toe te passen


britt-persoonlijk-touch1
britt-persoonlijk-touch2

Persoonlijke accessoires

Kleed je woonkamer aan met persoonlijke accessoires en spullen zoals boeken, souvenirs, erfstukken, kunst en kleurrijke accessoires om meer gezelligheid te creëren.

Wat het best werkt is om één of twee plekken te zoeken waar je persoonlijke spullen kan groeperen. Door middel van een groepering van kleinere spullen bij elkaar houd je het toch rustig en overzichtelijk. Om een persoonlijk accessoire meer aandacht te schenken kan je er ook een grote stolp omheen plaatsen. 


blog-persoonlijke-touch1
blog-persoonlijke-touch2

Boeken

Je favoriete leesvoer zegt ook veel over je karakter. Een mooie grote boekenkast met veel boeken ziet er huiselijk uit. Stel jij hebt geen ruimte om een grote kast te plaatsen, dan is er vast wel ergens een plekje om een aantal boeken te zetten. De kopse kant van de boeken mooi rangschikken op tint en kleur geeft een mooi kleurpallet in het geheel.

Kunst

Kunst is ook methode om het interieur persoonlijker te maken. Tevens is kunst er in verschillende soorten en maten. Het is daarom lastig om te bepalen welk kunstwerk bij je interieur past. Ga eerst goed na welk gevoel een bepaald kunstwerk bij je los maakt en ga dan na of dit een fijn gevoel is voor thuis. Kunst moet je aanspreken. 

britt-persoonlijk-touchv5
britt-persoonlijk-touchv4


Benieuwd naar meer tips om je huis gezellig te maken? Lees Britt's blog over warme kleuren!