• 30-12-2018
  • Woontrends
1212 - goed voornemen Nr.1

Een nieuw jaar, een frisse start! Wil jij dit jaar je interieur eens goed onderhanden nemen? Als je aan de slag gaat met de goede voornemens van Goossens, en er ook daadwerkelijk werk van maakt en ze niet verwaarloost, profiteer je niet alleen dit jaar maar ook nog lang daarna van een huis dat voldoet aan je grootste woonwensen. 

Wil je al een lange poos je interieur upgraden? Dit is het moment! Ons eerste goede voornemen luidt dan ook: “Ik ga mijn huis nu eens echt een make-over geven”. Al met wat kleine aanpassingen kun je een groot verschil maken. 

1213 - goed voornemen Nr. 1 - 2e foto

Voor op je interieur bucketlist: een grote vitrinekast

Grote industriële vitrinekasten met een vintage look zijn een fantastische eyecatcher in je interieur. Richt ze in met gave modeboeken, prachtige foto’s in antieke lijsten en vintage vazen. Een groot schilderij met een fashionicon straalt meteen fashion uit. En omdat je hem los tegen de muur zet, kun je hem makkelijk verplaatsen.

1214 - goed voornemen Nr.1 - foto 3

Hoe meer bijzettafeltjes, hoe beter! 

Met tafeltjes in verschillende hoogtes en groottes kun je allerlei kanten op. Je kunt ze als salontafel of als bijzettafel gebruiken, in een groepje of los van elkaar. Juist omdat je er zoveel kanten mee op kunt, zullen deze tafeltjes nooit vervelen. 

Woontrends ontdekken 

Dit waren alvast een paar beginnerstips, maar natuurlijk is er voor een compleet andere look meer nodig. Laat je inspireren door onze trends – bijvoorbeeld Light Industrial als je van de industriële look houdt, of A Taste of Elegance als je woning meer elegantie mag ademen. Bekijk welke bij je past en ontdek onze meubels, nu extra voordelig geprijsd in onze  SALE.

De perfecte meubels om je huis een make-over te geven:

Goossens
469,-
Uit voorraad leverbaar
Goossens Excellent

Loveseat Nuance

Loveseat | Leder buffalo superzwart

1.839,-
Goossens

Sidetable Saar

metaal | Poedercoating zwart

599,-