• 29-12-2018
  • Woonkamer

Ons tweede goede voornemen is er eentje waar je extra lang plezier van hebt: “Ik wil een bank die geschikt is voor steeds een andere look in huis”. Dus staat een nieuwe hoekbank al jaren op je wishlist? Kies dan voor een bank die nooit verveelt, zoals de elementenbank. 

Een bank is een groot meubel dat een statement maakt in je woonkamer. Het is dus ook niet zo gek dat je goed nadenkt over de aanschaf van een nieuwe bank. Want je moet voor je op zoek gaat naar een bank goed  voor ogen hebben, waar je nieuwe bank aan moet voldoen. Hij moet ten eerste genoeg zitplaatsen hebben voor het hele gezin. Daarnaast moet hij veel comfort bieden. En als jij het type bent dat haar woonkamer graag vaak een nieuwe look geeft, kun je het beste kiezen voor een bank die daar mogelijkheden voor biedt. Zoals een elementenbank. Door de losse elementen kun je steeds kiezen voor een andere opstelling. Zo kun je de hocker gebruiken als ligelement, als tafel of als losse zitplaats. Whatever you like! Wij zijn fan van hoekbank Jim, die in onze top 3 banken staat. 

Met hoekbank Baretta kun je diverse opstellingen creëren, ben je altijd verzekerd van genoeg zitplaatsen in huis én heb je het beste comfort in huis. It ticks all the boxes! 

Banken waarmee je steeds een andere opstelling kunt maken:

Leefhoek Baretta

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

 3.859,-  3.249,-

Hoekbank Jim

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 2.499,-  1.988,-

Hoekbank Remco

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

 2.589,-  1.988,-

Hoekbank Gs-1507

4x1zits zonder arm+2xhoek+2xhocker...

 5.248,-

Hoekbank Ravenia

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 3.049,-  2.699,-

Hoekbank Richmond

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 3.289,-  2.719,-