• 15-01-2018
  • Media
nieuwsbericht-cruquius

CRUQUIUS/VEGHEL – Het is je vast niet ontgaan: Goossens wonen & slapen heeft sinds maandag 18 december een winkel op Boulevard Cruquius in Cruquius, in het pand waar voorheen Hangar 20 gevestigd was. Om de opening van dit zestiende filiaal te vieren houdt het familiebedrijf een feestelijk openingsweekend van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari met leuke acties op boulevard Cruquius. Zo ontvangen de eerste 50 bezoekers op zaterdag een gratis interieurcheque waarvan de waarde kan oplopen tot wel 1.000 euro. Zorg dat je erbij bent!

De festiviteiten beginnen al op vrijdag 19 januari om 9.30 uur met een gratis goedgevulde goodiebag voor iedere klant, die het hele weekend lang worden uitgedeeld. Op zaterdagochtend opent de winkel op hetzelfde tijdstip en wordt de winkel officieel geopend. Dan ontvangen de eerste 50 bezoekers een gratis interieurcheque waarvan de waarde kan oplopen tot wel 1.000 euro. Reden genoeg om een kijkje te nemen in deze gloednieuwe winkel waar je de mooiste woon- en slaapmeubels vindt en tal van prachtige woonaccessoires: van de mooiste sierkussens en plaids tot sierlijke potten en vazen. Laat je verrassen door maar liefst 6.000 m2 aan woon- en slaapinspiratie.

Daarnaast kun je er terecht voor persoonlijk interieuradvies: verkoopspecialisten en interieurstylisten staan ook deze dag klaar om je te helpen om van jouw huis een thuis te maken. En profiteer ook van onze happy woon- en slaapdeals! Ben je intussen wat dorstig geworden? In ons Goossens Coffee & More café kun je neerstrijken voor een smakelijke deal: voor maar 1,95 euro krijg je een kop koffie met appelgebak. En wist je dat de kinderen bij binnenkomst een kidspakket ontvangen waarmee zij zich kunnen vermaken? Zo kun jij je rustig oriënteren op een nieuw interieur. Een bezoek aan Goossens in Cruquius wordt zo een compleet dagje uit voor jong en oud.

Goossens wonen & slapen is gevestigd aan Spaarneweg 20, 2142 EN, Cruquius. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het feestelijke openingsweekend wordt alleen gehouden in dit filiaal.cruquius-feestelijke-openingcheques