• 27-08-2018
  • Media
Retailer-of-the-year

Goossens wonen & slapen is trots! Zij zijn namelijk genomineerd voor ‘Beste winkelketen van Nederland 2017-2018’ in de consumentenverkiezing ‘Retailer of the Year 2018-2019’. Dat werd onlangs bekend gemaakt.

VEGHEL - Het bedrijf ontvangt deze titel als zij als winnaar uit de bus komen in de categorie ‘wonen’.  Dat betekent dat zij eerst nog  de vier andere  genomineerden in deze categorie  – IKEA, Leen Bakker, Intratuin en Kwantum – achter zich moeten laten. De categorie-uitreiking vindt plaats op donderdag 13 september. De  ‘Retailer of the Year 2018-2019’ wordt uiteindelijk bekend gemaakt op donderdag 18 oktober. 

Goossens heeft de nominatie te danken aan het grote aantal stemmers en hun goede beoordelingen. De jury van deze verkiezing beslist nu wie uiteindelijk de categoriewinnaar wordt. 

Goossens was vorig jaar ook al onderdeel van de top 5 van beste winkelketens. Hoewel ze vorig jaar misgrepen – Goossens eindigde op de tweede plaats – willen ze nu wel de hoofdprijs pakken zodat ze mee kunnen dingen naar de ‘Retailer of the Year’-titel.