• 18-03-2019
  • Media
nieuwsbericht-shoppingawards-header

Goossens wonen & slapen is volop in beweging en dit blijft niet onopgemerkt. Met gepaste trots kunnen we melden dat Goossens wonen & slapen onlangs is genomineerd voor de Shopping Awards Vakprijs ING Home & Living, die op 28 maart a.s. worden uitgereikt. Goossens is hierbij een van de drie finalisten, waarbij een professionele vakjury kijkt naar de stappen die er zijn gezet in 2018, welke successen er zijn behaald en wat de impact van veranderingen en innovaties zijn geweest. Nieuwsgierig naar alle stappen we onlangs bij Goossens hebben gezet? We nemen je in vogelvlucht mee in de belangrijkste ontwikkelingen.

Bij Goossens werken we er iedere dag aan om het kopen van meubels zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Bij ons kan je 24/7 terecht voor inspiratie, advies, meubelshoppen en natuurlijk de beste service. Dit doen we door de juiste mix te bieden van traditioneel winkelen én online shoppen.

nieuwsbericht-shoppingawards-banner_2

Ervaar de ultieme woonbeleving in onze winkels

In onze winkels kan je terecht voor uitgebreid persoonlijk interieur- en slaapadvies en zetten we een inspirerende woonbeleving centraal. Dankzij de stijlvol ingerichte woon- en slaapkamers zie je in één oogopslag hoe je favoriete woonstijl in je hele woning toegepast kan worden. Ook zijn we voorloper in de branche met het toepassen van diverse technische snufjes. Om het winkelbezoek aangenamer te maken, zijn onze nieuwste inspiration stores uitgerust met digital signing, video walls en een brand theater. Daarnaast hebben we diverse ruimtes uitgerust met speciale geurbeleving. 

Het succes van de Goossens online store

Ook de online store heeft een ware transformatie ondergaan. Hier kan je je in de eerste plaats natuurlijk oriënteren op ons productaanbod, dat in 2018 maar liefst  10x zo groot is geworden. Dit wierp meteen z’n vruchten af want voor het tweede jaar op rij zagen we de online omzet met bijna 100% stijgen. Daarnaast geven onze getrainde woonexperts via telefoon, e-mail of live chat 7 dagen per week live advies van 8.30 tot 22.00 uur. Dit wordt door onze klanten enorm gewaardeerd. We zijn er dan ook trots op dat deze servicedienst gemiddeld wordt beoordeeld met een 9.

Uitreiking Shopping Award Vakprijzen

Op donderdagavond 28 maart vindt de uitreiking van de Shopping Awards plaats op het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin. We houden je uiteraard op de hoogte van de uitslag, duim je met ons mee?