• 24-06-2018
  • Media
nieuws-groningen

Goossens wonen & slapen komt naar Groningen. Onlangs is besloten om een zeventiende filiaal van dit familiebedrijf te gaan openen. Naar verwachting is het hoge noorden van Nederland in november 2019 een Goossens-winkel rijker.  Aan het Sontplein in Groningen kunnen woonshoppers dan terecht voor een mooie collectie woon- en slaapmeubels en bijbehorende accessoires. De winkel, die in totaal bijna 6000 m2 oppervlakte gaat tellen, wordt op dit moment gebouwd. 

GRONINGEN/VEGHEL - Naar alle waarschijnlijkheid wordt het pand in augustus 2019 opgeleverd. Daarna is het taak om alles in orde te maken zodat er in november een inspirerende Goossens-winkel zijn deuren opent, uiteraard met bijbehorend Goossens-café. 

René Goossens, eigenaar van Goossens wonen & slapen, is er erg trots op dat Goossens nu ook in het noorden van het land de woon- en slaapwensen van klanten kan vervullen. “Wij verheugen ons erop om de consumenten in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van persoonlijk interieur advies. Voor zowel het Sontplein, waar Goossens zich zal vestigen, als voor Goossens zelf is het een prachtige ontwikkeling. Goossens, waar klanten gezellig kunnen woonshoppen en zich kunnen laten inspireren, is een mooie toevoeging aan het huidige winkelaanbod.”