• 29-10-2018
  • Media

VEGHEL – Goossens wonen & slapen heeft onlangs een nieuwe boxspring line in de markt gezet. Deze is opgezet volgens een compleet nieuw concept waarbij de persoonlijke wensen van de consument centraal staan. Klanten kunnen bijvoorbeeld zelf het design en comfort van hun nieuwe boxspring bepalen.

Een luxe design, de beste kwaliteitsproducten, heldere keuzemogelijkheden en meer ruimte voor de persoonlijke voorkeuren van de klant zijn de belangrijkste pijlers in dit nieuwe concept. De designers en slaapexperts van Goossens zijn om de tekentafel gaan zitten om 65 jaar slaapervaring en de laatste trends te vertalen naar een unieke topcollectie. Om die nieuwste designtrends te ontdekken, zijn trendwatchers de hele wereld over gevlogen. “Daarnaast hebben onze slaapexperts hun jarenlange expertise in de slaapbranche vertaald naar een eindselectie waarbij we alleen de meest bewezen materialen hebben gebruikt”, vertelt Maayke Goossens, manager Brand & Creative, trots.

Briljante boxspring voor iedereen
Op basis van een slimme voorselectie kunnen consumenten persoonlijke slaapwensen gemakkelijk integreren, waardoor zij altijd verzekerd zijn van een perfecte match. “Goossens wilt dat een briljante nachtrust voor iedereen bereikbaar is. Met deze collectie lukt dat”, vervolgt Maayke.

De vier Briljant boxspring modellen (Hotel, Luxe, Royal en Elite) verschillen onderling in design, comfort en budget. Je hebt al een Briljant Boxspring voor maar 1.195,-.

Meer over de Briljant collectie