• 16-07-2018
  • Media
Nuenen

Een impressie van hoe het Goossens-filiaal in Nuenen er straks uitziet. 

NUENEN  - Goossens wonen & slapen heeft groot nieuws! Het filiaal in Nuenen krijgt een compleet andere uitstraling. Het is het eerste filiaal die het vernieuwde strategisch storeconcept van Goossens krijgt. Hiermee wordt Goossens Nuenen toonaangevend in de woon- en slaapbranche. Want naast het feit dat de winkel de grootste inspirationstore wordt met maar liefst een oppervlakte van 14.500 m2,  mag dit filiaal zich ook de grootste slaapwinkel van Nederland noemen. De slaapafdeling is namelijk 4000 m2 groot. 

Om de grootste inspirationstore te worden wordt er veel veranderd. Onder andere maken de pilaren plaats voor een nieuw Goossens-aanzicht, dat is ontworpen door Goossens zelf, in samenwerking met een architect. Deze prachtige omlijsting, dat als een Goossens-gordijn het pand bekleedt, geldt straks als herkenbaarheid voor de Goossens-winkels. Ook wordt de entree met grote vides ruimtelijker en lichter gemaakt, zodat er betere looproutes mogelijk zijn en de bovenverdieping  veel toegankelijker is. Alles in de winkel zal een stuk natuurlijker en nóg stijlvoller aanvoelen. 

Grootste slaapwinkel van Nederland 

Een andere grote verandering is dat de slaapafdeling wordt vergroot tot de grootste slaapwinkel van Nederland. Goossens heeft alle topmerken in huis: Sylvana, Simba, Mline. En natuurlijk ook het kwalitatieve Infinity en Dutchcomfort. Uiteraard krijgen onze klanten nog steeds persoonlijk slaapadvies van onze slaapspecialisten. Door middel van een unieke slaapscan, die is ontwikkeld met de universiteit van Leuven, wordt bepaald welk matras het beste bij de klant past.

Foodconcept en rooftopterras

Nadat Goossens het afgelopen jaar al een make-over in Nuenen heeft gedaan, krijgt Nuenen naast deze complete restyling ook een nieuw foodconcept. Dit foodconcept is op dit moment nog in ontwikkeling. Daarnaast komt er een groot rooftopterras  waar klanten kunnen genieten van een hapje en drankje. Om de winkel meer relevantie te geven, kunnen het restaurant en het grote dakterras ook dienen als bijvoorbeeld een fijne werkplek omringd door groen en inspiratie. Ideaal voor bijvoorbeeld flexwerkers of als ontmoetingsplaats voor een zakenlunch. 

Maatschappelijk verantwoord

Rondom het gebouw wordt de boel ook flink aangepakt. Er komen onder andere oplaadpunten voor elektrische auto’s en er lopen trajecten voor meer energiebesparing. Hiermee maakt Goossens zich klaar voor nu en de toekomst. Bovendien wordt de tuin aangepakt,  rondom het pand wordt in samenwerking met een tuinarchitect meer groen toegevoegd. Die behoefte aan meer natuur en een groenere omgeving is groot. Toonaangevende architecten zijn op zoek naar geïntegreerde natuur in hun architectuur en naar allerlei nieuwe manieren van het bouwen met natuurlijke materialen en planten. 

Warmte en sfeer

Bart Goossens, formule verantwoordelijke van Goossens: “Onze winkel wordt een warme, gezellige cocon die vriendelijkheid uitstraalt. Iets wat nodig is in de toch al hectische wereld. Filiaal Nuenen nodigt de consument uit. Hier zijn klanten op het goede adres om de meest comfortabele en kwalitatieve producten voor in hun woon-, eet- en slaapkamer te kopen.” Zowel design als productie zijn in eigen handen en daarom kan Goossens haar meubels ook voor een betaalbare prijs aanbieden. Daarnaast kunnen klanten ook hun eigen bank, tafel of kast customizen. 

Heropening Goossens Nuenen

De opening van het totaal vernieuwde concept vindt niet één, maar zelfs twee keer plaats. De pre-opening is in de oktober woonmaand, als het grootste deel van de make-over gerealiseerd is. In de winkel zal dan een groots inspiration event plaatsvinden, de datum volgt nog. De grand-opening wordt in 2019 gepland. Op dat moment wordt ook het 65-jarig bestaan van Goossens gevierd met onder andere een gloednieuw beddenconcept: de BriljantLine. En ook wordt het assortiment uitgebreid de Goossens tuincollectie. Tijdens deze opening zijn overigens ook het restaurant en het dakterras een feit. 

Winkel blijft geopend

Tijdens de make-over van het pand, zijn klanten gewoon welkom voor het bekijken en kopen van onze mooie, kwalitatieve en comfortabele meubels voor in de woon-, eet- en slaapkamer. We hebben zelfs extra uitverkoop op een aantal meubels. Onze specialisten staan voor iedereen klaar en geven persoonlijk advies. Omdat filiaal Nuenen maar op 20 minuten rijafstand is verwijderd van het servicekantoor, krijgen klanten in Nuenen hun nieuwe meubels relatief snel geleverd mits de gekozen meubels op voorraad zijn. Zo kunnen zij extra snel van hun nieuwe interieur genieten. 

Ben je benieuwd naar de actuele status van de verbouwing? Bekijk dan de winkelpagina.


De verbouwing in beeld vastgelegd.