• 29-08-2016
  • Media
header-blog-instagram

Als één van Benelux grootste woonwarenhuizen biedt Goossens niet alleen een grote collectie meubels en accessoires, maar ook oneindig veel inspiratie. Waar je tot nu toe al kon genieten van tips, advies en andere leuke ideeën in onze winkels, op de website en via Facebook, zijn we de afgelopen tijd flink bezig geweest om een prachtig Instagram account te creëren.

Plaatjes 

Wat je hier dan vindt? Prachtige foto’s. Want dat is waar het bij Instagram in eerste instantie om draait. Mooie beelden van interieurs, meubels en accessoires. Foto’s waar je meteen verliefd op wordt omdat ze 1. Mooi geschoten zijn, en 2. Omdat er nu eenmaal mooie spullen op te zien zijn. Dat brengt ons meteen op het volgende: behalve verliefd word je er ook hebberig van. Gelukkig zijn er ergere dingen op de wereld.

Binnenkijken bij

Wat Instagram misschien nóg leuker maakt, is dat je daadwerkelijk kunt zien hoe onze meubels een plekje hebben weten te vinden bij mensen thuis. Twijfel je nog over die ene bank, maar zie je op Instagram dat je er eigenlijk alle kanten mee op kunt? Dan weet je dat het goed zit. Het grappige is dat je ook meteen kunt zien welke andere meubels er goed bij passen. Zo krijg je indirect advies van andere Goossens fans.

Nieuwsgierig?

Wacht dan niet langer en volg Goossens op Instagram! Oh, en tag meteen vrienden en vriendinnen, want ook zij willen dit niet missen ;-).


WARNING: This widget does not support any type other than "Blog Tags"