• 05-01-2020
  • Winkels

Recent heeft Goossens haar 19e woon- en slaapwinkel in Hengelo geopend. Het pand telt ruim 2.000 m² woon- en slaapinspiratie, en is voorzien van een eigentijds adviescentrum met de laatste trends, technische snufjes en innovaties. De winkel zal middels een spetterend openingsfeestje officieel geopend worden in het voorjaar van 2020, maar is nu al dagelijks geopend. 

De Goossens-winkel bevindt zich op een toplocatie op de woon- en winkelboulevard aan Plein Westermaat, zodat een compleet dagje woonshoppen - met ruime parkeergelegenheid - binnen handbereik is. Het adres van de nieuwe inspiration store is Plein 70, 7559 SR te Hengelo. De woonwinkel is elke dag geopend, maar houdt vooral onze winkelpagina in de gaten voor het spetterende openingsfeest op 8 februari aanstaande. 

Prikkel je zintuigen 

In de nieuwe Goossens inspiration store maak je kennis met het nieuwe store concept van Goossens waar het prikkelen van al je zintuigen centraal staat. Zo waan je je met Goossens-3D advies letterlijk in je toekomstige interieur en krijg je met de digitale slaapscan onderbouwd en persoonlijk slaapadvies. 

Bart Goossens, Algemeen Directeur van Goossens, is enorm trots dat Goossens zich na de recente opening van de winkel in Zwolle nu ook in Hengelo vestigt. 'Wij zijn hard op weg naar een optimale  landelijke dekking met onze winkels er verheugen ons erop om onze klanten ook in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van écht persoonlijk, gratis interieuradvies. Dit wordt een prachtige winkel gericht op de toekomst en wensen van de consument in oost-Nederland.'

65 jaar heritage 

Goossens wonen & slapen loopt al 65 jaar voorop in de interieurbranche. De uitgebreide collectie, maar ook de achttien woonwinkels in de Benelux zijn helemaal up-to-date volgens de laatste (woon- en slaap)trends, kennis en innovatie. Door de behoeftes van de klant altijd als uitgangspunt te nemen en deze te combineren met in-house design en productie, biedt Goossens al vanaf 1954 veel one-of-a-kind meubels met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Na de winkel in Hengelo zal ook snel de winkel in Groningen volgen en is Goossens te vinden in maar liefst 17 steden met 20 filialen, waaronder twee in België.