• 28-11-2018
  • Media
almere-header

ALMERE – Na een flinke verbouwing opent Goossens wonen & slapen alvast op zaterdag 1 december om 10.00 uur zijn deuren op woonboulevard DoeMere in Almere. Klanten kunnen vanaf dan ook in het sterk ontwikkelde en hard groeiende Almere terecht voor een zeer diverse en stijlvolle meubelcollectie voor hun woon-, eet- én slaapkamer. Met maar liefst 5700 m2 is Goossens de grootste en meest innoverende inspirationstore van de hele woonboulevard.

Goossens wonen & slapen, dat zijn oorsprong vindt in Noord-Brabant en inmiddels 17 winkels in de Benelux heeft, koos ervoor een winkel te openen in Flevoland om hun klanten in midden-Nederland nog beter te kunnen bedienen. Bart Goossens, CEO, vertelt: “In dit nieuwe filiaal hebben we onze formule toegespitst op de toekomst én op de wensen van de consumenten in Almere. Wij willen hen voorzien van een écht persoonlijk interieur met comfortabele designs die verkrijgbaar zijn voor een betaalbare prijs.” Bovendien heeft Almere een primeur te pakken: deze inspirationstore van Goossens is het eerste filiaal waar het nieuwste strategisch storeconcept van het meubelbedrijf is gerealiseerd.  In deze gloednieuwe woon- en slaapwinkel richt Goossens zich meer dan ooit op persoonlijk advies en inspiratie. 

Inspirerende winkelbeleving 

Een ware woonbeleving begint met een inspirerende winkelbeleving, en voor dat laatste heeft Goossens alles uit de kast gehaald. “Deze inspiration store is uniek in de woonbranche”, vertelt Bart Goossens. Wie binnenstapt, ziet meteen stijlvol ingerichte woon- en slaapkamers in de landelijke, industriële, elegante óf moderne stijl. Klanten kunnen dus in één oogopslag zien hoe hun favoriete stijl in hun hele woning toegepast kan worden. Ook is er een groot inspiratie- en adviescentrum. Daar geven aanwezige interieurstylisten klanten graag persoonlijk advies en laten hen door middel van een interieurtekening diverse meubelkeuzes en -opstellingen zien. Wat ook prettig is: er zijn persoonlijke looproutes. De klant kiest de route die voor hem of haar interessant is. 

Vooroploper in branche met technologie

In tijden waarin technologie een groot deel van het dagelijks leven beheerst, weet Goossens met de nieuwste technische snufjes het winkelbezoek veel aangenamer te maken. De inspirationstore is namelijk uitgerust met digital signing, video walls en een brand theater waar men digitaal kennis maakt met Goossens als bedrijf door middel van foto’s en video’s.  Daarnaast is er een loungeruimte die is ingericht met comfortabele fauteuils. Hier kunnen klanten zich even opladen, net als in de koffiebar. 

In huis voor kerst 

Deze XL inspirationstore – waar in 2019 een grand opening plaatsvindt – is nu alvast geopend zodat klanten hun interieur op tijd klaar hebben voor de feestdagen. Bestellingen die tijdens het openingsweekend worden gedaan, zijn hoogstwaarschijnlijk voor Kerst bezorgd. 


almere-foto2

almere-foto1_1

almere-foto3_1