• 06-12-2017
  • Media
M1

Goossens wonen & slapen groeit. Het zestiende filiaal van deze onderneming wordt op maandag 18 december geopend op Boulevard Cruquius in Cruquius. Het 6.000 m2 tellende pand, waar tot voor kort Hangar 20 gevestigd was, wordt momenteel omgebouwd tot een prachtige Goossens-winkel waar klanten zich volop kunnen laten inspireren en adviseren op woon- en slaapgebied. 

CRUQUIUS/VEGHEL - Hangar 20 was een bekende naam op Boulevard Cruquius voor woonshoppers. Met de overname van het pand door Goossens wonen & slapen, die de winkel onder haar eigen vernieuwde formule invult, kunnen woonliefhebbers naar hartenlust inspiratie opdoen en interieuradvies krijgen. Bezoekers kunnen er binnenkort terecht voor mooie en kwalitatieve woon-, slaapmeubels en woonaccessoires en is er een Goossens Café bij het vertrouwde Coffee & more . 

René Goossens, eigenaar van Goossens wonen & slapen, is er erg trots op dat Goossens nu onderdeel wordt van Boulevard Cruquius. “Wij verheugen ons erop om de consument in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van persoonlijk interieur advies. Voor zowel de woonboulevard als voor de enthousiaste teamleden en Goossens zelf is het een prachtige ontwikkeling.” 

Goossens wonen & slapen is een zeer gerenommeerde speler binnen de branche wonen en slapen. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1954 en weet wat vakmanschap inhoudt. Met de nieuwe winkel in Cruquius telt Goossens nu 16 filialen en 600 medewerkers. Bezoekers kunnen bij Goossens terecht voor woon- en slaapmeubels in diverse woonstijlen en een inspirerende collectie met veel eigen ontwerpen, óók online. Daarnaast krijgen klanten persoonlijk interieur advies:  verkoopspecialisten en interieurstylisten helpen klanten hun perfecte interieur samen te stellen.

Goossens wonen & slapen is gevestigd aan Spaarneweg 20, 2142 EN, Cruquius. 


hangar20