• 12-04-2016
  • Media
winnaars_metamorfose-72107

Goossens uitgeroepen tot beste woonwinkel

Wat zijn we trots! Goossens wonen & slapen is door het Nederlands Instituut voor Kwaliteitstests B.V. (NIKWA) uitgeroepen tot nummer 1 woonwinkel op het gebied van servicekwaliteit en adviesverlening. Daarmee bewijzen we dat Brabantse gastvrijheid wel degelijk een verschil maakt.

Mooie cijfers

Met een 8,9 als eindcijfer laat Goossens andere woonwinkels van formaat ver achter zich. Waar Goossens op alle geteste criteria (eerste indruk, servicekwaliteit en adviesverlening) als testwinnaar uit de bus kwam, behaalde de nummer twee een 8.0 en was er een 7.7 weggelegd voor de nummer drie. Voor Margareth Goossens, directeur Brand & Creative van Goossens wonen & slapen, is dit resultaat een beloning op ruim zestig jaar gepassioneerd ondernemen. “In al die jaren dat we bestaan heeft de klant altijd al onze volledige aandacht gehad. Iedereen die bij ons komt interieurshoppen krijgt de toewijding die hij of zij verdient. Brabantse gastvrijheid is waar we om geroemd worden.”en. Een gewogen gemiddelde zorgde voor de onomstotelijke eindscore.

winnaars_metamorfose-72538
Nikwa-81590

Onafhankelijk onderzoek

Het NIKWA is een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich ten doel stelt om consumenten en ondernemingen aan de hand van empirisch en objectief marktonderzoek inzicht te verschaffen bij het kiezen van een aanbieder. Zes filialen van de in totaal 11 deelnemende woonwinkels werden door het NIKWA tussen september 2015 en januari 2016 door zogenoemde Mystery Checks beoordeeld. Aan het voorkomen van de winkel, de klantvriendelijkheid, de behoefteanalyse en de productpresentatie werden tijdens deze checks door undercover klanten punten gegeven. Een gewogen gemiddelde zorgde voor de onomstotelijke eindscore.

Meer weten over het onderzoek? Lees er alles over op de website van NIKWA.

Meer nieuws...