• 26-07-2019
  • Winkels

ZWOLLE – Goossens wonen & slapen opent een nieuw filiaal in Zwolle. Na de aankondiging van een nieuw filiaal in Groningen en de recente opening van inspiration store Almere, wordt ook Overijssel een Goossens store rijker. Met de komst van dit filiaal is Goossens nóg beter vertegenwoordigd in het oosten van Nederland en kan zij haar klanten in deze regio beter bedienen.  Op 19 juli opende Goossens’ nieuwste filiaal in Zwolle haar deuren.

De nieuwe winkel telt maar liefst 1.800 m2 aan wooninspiratie. Het wordt een toonaangevende winkel in de woonbranche, omdat hier meteen het nieuwste strategisch storeconcept van Goossens in wordt verwerkt en er o.a. gebruik wordt gemaakt van de laatste trends en de nieuwste technologieën op de winkelvloer. Daarnaast komt er een groot inspiratie- en adviescentrum.

De Goossens winkel bevindt zich op woonboulevard Zwolle, zodat een compleet dagje woonshoppen -met gratis parkeren- binnen handbereik is. 

Goossens voegt kwaliteit toe aan huidig aanbod

Bart Goossens, Algemeen Directeur van Goossens, is er erg trots op dat Goossens zich ook in Zwolle vestigt. “Afgelopen jaar hebben we volop geïnvesteerd in onze online store, maar we ervaren dat onze fysieke winkels, waar klanten de producten daadwerkelijk kunnen ervaren en persoonlijk advies kunnen inwinnen bij onze experts zeer gewaardeerd worden bij onze klanten. Om hen nog beter te bedienen zetten we nu in op een landelijke dekking van fysieke winkels, om onze omnichannel strategie meer kracht bij te zetten.” “Wij verheugen ons erop om de consumenten ook in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van écht persoonlijk, gratis interieuradvies.” Goossens, waar klanten kunnen woonshoppen voor topcomfort tegen de beste prijzen, is een mooie toevoeging aan het huidige winkelaanbod in Zwolle. “Dit nieuwe filiaal is gericht op de toekomst en wensen van de consument in oost-Nederland.” 

Goossens eind 2019 met 20 winkels te vinden in 17 steden

Met de winkel in Zwolle en een te realiseren filiaal Groningen is Goossens in 2019 te vinden in maar liefst 17 steden met 20 filialen, waaronder twee in België. 

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?