• 02-10-2019
  • Winkels

NUENEN – De afgelopen maanden is de bekende Goossens woon- en slaapwinkel in Nuenen compleet vernieuwd. Het high-tech storeconcept telt maar liefst 14.500 m² woon- en slaapinspiratie en is voorzien van een groot adviescentrum met de laatste technische snufjes en innovaties. De feestelijke opening is op zaterdag 5 oktober en is voor iedereen toegankelijk. De zintuigen worden geprikkeld met verrassende hapjes, drankjes en live beats. Om 13:00 uur is er een show van Victor Mids.

Dubbele primeur

De vestiging in Nuenen is een van de eerste Goossens winkels in Nederland. Het pand werd in 1987 geopend en in 1998 fors uitgebreid en vernieuwd. De XL inspiration store in Nuenen is niet alleen de grootste Goossens winkel van Nederland, het is ook de winkel waar Goossens haar nieuwe brasserie La Sedia presenteert. Het enthousiaste team woon- en slaapspecialisten nodigt inwoners van Nuenen en omgeving van harte uit om te komen ontdekken, proeven en genieten.

Prikkel je zintuigen

De Grand Opening van de woonwinkel is op zaterdag 5 oktober van 10:00 uur tot 18:00 uur aan de Duivendijk 4 te Nuenen. In de vernieuwde Goossens XL inspiration store maak je kennis met de nieuwste technieken als het gaat om 3D interieuradvies. Met een VR-bril waan je je letterlijk in je toekomstige interieur! Met een digitale slaapscan krijg je onderbouwd en persoonlijk slaapadvies. 

Bezoekers kunnen zich om 13:00 uur laten betoveren door de ‘neuromagic’ van illusionist en kijkcijferkanon Victor Mids, bekend van TV, Mindf*ck en liveshows.

Goodiebags en exclusieve jubileumactie

De officiële openingshandeling vindt plaats om 10.00 uur met de Wethouder van Nuenen. De eerste 200 klanten ontvangen een cadeaucheque van € 50,- en eén van de geluksvogels wint de hoofdprijs: een cheque van € 2500,-. Er worden goodiebags uitgedeeld. Ook is er volop jubileumvoordeel en is ons gloednieuwe inspiratie magazine verkrijgbaar.

65 jaar heritage

Goossens wonen & slapen loopt al 65 jaar voorop in de interieurbranche. De uitgebreide collectie, maar ook de achttien stores in de Benelux zijn helemaal up-to-date volgens de laatste (woon- en slaap)trends, kennis en innovatie. Door de behoeftes van de klant altijd als uitgangspunt te nemen en deze te combineren met in-house design en productie, biedt Goossens al vanaf 1954 veel one of a kind meubels van uitzonderlijke kwaliteit. En dat ook nog eens voor de beste prijs. 

Bezoek de Grand Opening

Prikkel je zintuigen tijdens de Grand Opening op 5 oktober van de vernieuwde XXL inspiration store in Nuenen. De feestelijke opening is voor iedereen kosteloos toegankelijk. Kom genieten, ervaren en proeven. Laat je om 13:00 uur betoveren door de show van Victor Mids.