• Door: Melanie
  • 30-09-2016
  • Accessoires
Header-koffietafel-blog

Op 1 oktober is het Wereld Koffiedag, en dat moet gevierd worden!  Hoewel we in principe de internationale koffiehandel vieren, zijn we als koffiedrinkend land vooral blij over de positieve effecten van het zwarte goud. Koffie stemt je namelijk vrolijk, het verbetert je concentratievermogen én het brengt je op goede ideeën. Wie begint de dag niet met een goede kop koffie? Lekker aan de keukentafel of gezellig aan de salontafel in de woonkamer. Ben je op zoek naar de ideale koffiehoek in huis?  Dan ben je bij Goossens aan het juiste adres!  Pak er een kop koffie bij en ontdek het advies van onze woonexpert Britt.

blog-image-sfeer-koffie3

Tafels om te combineren

Heb je vaak visite of ben je zelf een koffieleut, dan is er niets zo makkelijk als een salontafel of meerdere bijzettafels. Tegenwoordig heb je ze in verschillende vormen, maten en hoogtes. Een mooie mix van verschillende tafeltjes bij elkaar is ook helemaal hip. De bijzettafel Wavy  gecombineerd met de Dublin is lekker luchtig en deze mooie materialen worden door elkaar versterkt.


knusse-koffietafels-hotspot

Less is More tafels

Ben je meer een type dat van rust en eenvoud houdt dan raad ik de Slice aan. Met de Slice koffietafel haal je een stukje natuur naar binnen.


blog-image-bijzettafel2

Multifunctionele tafels

Wil je up-to-date blijven en een krantje lezen terwijl je een kop koffie drinkt?  Dan is tafel Salontafel April echt iets voor jou. Een tafel met een dubbele functie.


blog-image-sfeer-koffie1
blog-image-bijzettafel

Speelse tafels

Voor de durfals onder ons is er tafel Arjan. Met verschuifbare delen waardoor je  steeds een nieuwe look in je interieur kan maken. Tevens is ‘ie door het gebruik van verschillende glaskleuren erg leuk te plaatsen in een modern interieur,  maar ook in een trendy of landelijk interieur.


blog-image-sfeer-koffie2

Steengoede tafels

Marmer is op dit moment ook helemaal hot. Kijk maar om je heen: in kledingwinkels, in accessoires en uiteraard in meubels zie je deze prachtige steensoort terug. Ook bij Goossens vind je verschillende marmeren tafel, zoals de Marble of Nature. Deze tafels zijn eenvoudig te mixen met grove materialen. Een interieur wordt juist spannend wanneer je gebruik maakt van verschillende materialen. Wees niet te voorzichtig, maar gebruik de extra (koffie)boost om net een stapje verder te gaan dan dat je gewend bent.

Win een (koffie)tafel

Wil je ook zo'n beauty in huis? Wacht niet langer en maak kans op tafel Dublin. Hoe? Op onze Facebook pagina lees je er alles over. Deze actie loopt van 1 oktober t/m 5 oktober 2016.

blog-image-koffietafelNEW