• Door: Melanie
  • 08-09-2016
  • Woonkamer
heerlijk-herfstig-6

Knusse herfstavonden. Niets lekkerder dan na een frisse dag je jas op de kapstok te hangen en jezelf onder te dompelen in gezelligheid. Maar waar zit die gezelligheid van een herfst interieur ‘m dan in? Dat kan van alles zijn, maar met deze tips ben je in ieder geval al goed op weg.

Yes, het is weer tijd voor thuis! 


heerlijk-herfstig-5

1. Natuurlijke materialen

Niets lekkerder dan een frisse neus halen in het bos. Neem dat gevoel mee naar huis door meubels van hout in je interieur te verwerken.

2. Open die haard

Wat warmte betreft is het in de herfst nog niet echt nodig, maar gezellig is het wel. Een knisperend vuurtje en een goed boek staan garant voor ontspanning.


heerlijk-herfstig-3

3. Kleur je interieur

Aardse kleuren zoals bruin en roest laten je interieur er behaaglijk uitzien, maar ook van exotische patronen en kleurrijke prints krijg je het warm.

4. Investeer in de aankleding

Iets dat –net als sfeerverlichting – uitgesteld wordt, en vervolgens ook geen aandacht meer krijgt. Gordijnen kleden je huis aan. Hetzelfde geldt voor een vloerkleed, gezellige kussens en een zacht plaid.


heerlijk-herfstig-9
heerlijk-herfstig-8

5. Gebruik de keuken

Het is bewezen: mensen die in een huis zijn waar de geur van vers gebakken koekjes hangt voelen zich er thuis. Al die heerlijke baksels eet je natuurlijk niet alleen op, dus nodig vrienden en familie uit. Het resultaat? Nóg meer gezelligheid.

6. Fotolijstjes

Foto’s vertellen een verhaal over je leven, familie en vrienden. Koop een paar mooie fotolijstje om bijvoorbeeld de foto’s van je laatste vakantie in te doen. Zo zie je gelijk je goede herinneringen als je thuiskomt!


heerlijk-herfstig-4
heerlijk-herfstig-1

7. Doe muziek aan

Zet eens een relaxed  muziekje op. Vooral als je alleen woont of alleen thuis bent kan het voor een lekker sfeertje zorgen. Bepaalde muziek kan ook goede herinneringen naar boven brengen waar je een warm gevoel van krijgt!


heerlijk-herfstig-2