• 24-06-2018
  • Woonkamer
Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen 917

Ben je toe aan een nieuwe bank, een bed of wil je misschien de look van je hele woning omtoveren? En wil je dit snel én voordelig doen? Ontdek dan de geheimen van onze showroommodellen...

Meteen plezier van je nieuwe interieur 

Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen 919

Kriebelt het om je interieur te veranderen en wil je niet weken wachten op je nieuwe meubel? Omdat je onze showroommodellen direct kunt meenemen, heb je dezelfde dag nog een nieuwe look in huis. En ben je verliefd geworden op die ene bank? Of weet je zeker dat je niet nog een dag zonder jouw nieuwe, favoriete eettafel kunt? Twijfel dan niet te lang. Want op=op! 

Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen

Daarnaast heeft elke winkel een eigen voorraad showroommodellen. Een ideaal uitje voor een dagje koopjesjagen door het hele land! Maar vergeet niet met een bestelbus of aanhanger te komen, zodat je jouw aanwinsten direct kunt meenemen.

Vind voordelige woonaccessoires

Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen 921

Een interieur is natuurlijk niet af zonder woonaccessoires. Tussen de showroommodellen vind je de leukste accessoires voor een nog leukere prijs. Snuffel dus lekker rond om je zithoek aan te kleden met een leuke vaas, een mooi schilderij of de perfecte kussens. Of kies een prachtige lamp.

Kwaliteit staat voorop

Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen 923

Goedkoop is duurkoop? Niet bij Goossens! Want de kwaliteit van onze showroommodellen is net zo goed als die van onze ‘nieuwe’ meubels. Ze zijn zelfs nog als nieuw! Het enige verschil is dat anderen jouw toekomstige meubel al in het echt hebben mogen bewonderen. En omdat veel van onze meubels stijlvast zijn, passen ze altijd in de laatste woontrends.