• 21-09-2017
  • Woontrends

De plaids mogen uit de kast, de kaarsen mogen weer aan! De astronomische herfst gaat namelijk morgen van start. Wil je die herfstsfeer ook in je interieur creëren? Haal dan de typische herfstkleuren van buiten naar binnen! 

Warme tinten 

Denk aan warme tinten als okergeel, donkerrood, legergroen en bruintinten. Combineer items in deze prachtige kleuren met mooie producten van natuurlijke materialen en jouw woonkamer is klaar voor de koude maanden! Kruip lekker onder een plaid op de bank of zak tijdens een druilerige dag onderuit in een comfortabele fauteuil met je favoriete leesvoer. Natuurlijk kun je ook plaatsnemen op een vloerkleed voor het knisperende haardvuur, dat is lekker ontspannen! Hmm… die herfstdagen zijn echt niet zo verkeerd!  

Lichtpunten

Voor meer knusheid in je woonkamer zijn tafellampen natuurlijk een must. Een aantal kleine lichtpunten is immers sfeervoller dan het algemene licht van een plafondlamp. Leuk voor op een wand- of bijzettafel

Onze favoriete meubels en items in herfstsfeer

Wij maakten alvast een selectie van meubels en eyecatchers in die mooie najaarskleuren. En daar worden wij heel enthousiast van, we krijgen helemaal zin in de herfst. Jij ook?