• Door: Melanie
  • 07-12-2015
  • Woonkamer
Bole_koehuid-07867

Ho Ho Home!

Sint is de deur nog niet uit, of we oriënteren ons alweer op Santa. Want zeg nu zelf: Zo’n pakjesavond is hartstikke gezellig, maar het doet weinig voor je interieur. Kerst daarentegen biedt talloze mogelijkheden om je huis tot in de puntjes te stylen. Wat er allemaal mogelijk is met accessoires weten we wel. Het is veel leuker om het groter aan te pakken, met meubels die ná de feestdagen ook nog leuk zijn bijvoorbeeld!

levi-06928

Oh Denneboom


Dennengroen is de verrassing van het seizoen. En dat komt mooi uit, want de feestdagen en de kerstboom kunnen niet los van elkaar worden gezien. Een bank in dezelfde kleur geeft je woonkamer een frisse look en dat ziet er dus piekfijn uit.

hohohome_lamp
gewei-07989

Oh Deer

Een schedel aan de muur of een dierenhuid onder de eettafel.  Rudolph the rednose reindeer zal er niet blij mee zijn, maar het zijn ware collectorsitems op dit moment. Ben je meer een diervriendelijk type? Dan hoef je deze trend niet aan je voorbij te laten gaan. Er zijn genoeg houten varianten te vinden en met een schapenvacht krijg je hetzelfde effect.


Oh Light

Traditiegetrouw horen ballen en verlichting in de kerstboom. Dat is een gewoonte die al decennia lang zo wordt uitgevoerd. Dit jaar doen we het anders. Combineer deze twee kerstitems en maak er een lichtpunt voor boven de eettafel van. Zo heb je altíjd een sprankelend diner.

Bekijk ook...