• 19-01-2016
  • Modern
vt-wonen-winnaars-he-42764

Hoekhuis uit de jaren 50

Het kleine appartement werd verruild voor een hoekhuis dat 2x zo groot was. Ineens viel het studentikoze interieur compleet uit de toon. Als dat toch ook volwassen kon worden! En kijk, hun wens werd vervuld. ‘We zijn van een zomerjasje naar een luxe winterjas gegaan.’

Precies een jaar wonen we hier nu. We kwamen van een 48 vierkante meter klein appartementje in dit volwassen huis van 102 vierkante meter. En ook al waren we daarvoor nog tevreden met die oude spullen, toen we net verhuisd waren, klopte er iets niet. De bank, die tafel; alles was zo studentikoos en viel compleet weg in de ruimte. Wij waren gegroeid, ons huis was gegroeid, alleen de meubels waren niet met ons mee gegroeid. We wilden graag een volwassen woning.

vt-wonen-winnaars-07-71580
vt-wonen-winnaars-08-71580

De showroom van Goossens in Nuenen is enorm, maar gelukkig wel overzichtelijk met veel stijlkamers. Ik wist precies wat ik wilde: minimalistisch, met veel wit en donkere contrasten. De styliste van Goossens die ons adviseerde kreeg dus geen cart blanche, maar heeft me wel verrast. Ik gaf de aanzet, zij maakte het heel subtiel af.

vt-wonen-winnaars-05-71580
vt-wonen-winnaars-06-71580

De dag waarop alles afgeleverd werd waren we erg onrustig. Nou ja, eerder op een leuke manier gespannen! Stuk voor stuk werd alles binnengebracht en uitgepakt. Er was niets waarvan ik dacht: mmm, dat staat hier toch niet zo mooi. Met zijn 2 meter kon mijn vriend niet eens languit op de vorige bank liggen, met deze hoekbank kan hij ook eindelijk lekker relaxed zitten. En dan die tafel en stoelen. Vroeger hadden we nooit een plek om samen te zitten als familie en vrienden over de vloer kwamen. Nu hebben we plaats voor 8 mensen en kunnen we eindelijk met z’n allen rustig aan tafel zitten en eindeloos natafelen. Daar kijk ik nu al naar uit!

vt-wonen-winnaars-03-71580
vt-wonen-winnaars-04-71580

Bekijk ook...