Hotel chic, gezinsvriendelijk én praktisch

Binnenkijken bij Ilse & Edwin

In een rustige nieuwbouwwijk vol sfeer en gezelligheid, vinden we het prachtige huis van Ilse en Edwin. Met een gezin van 5 was het voor hen essentieel om een huis te creëren waar zowel stijl als functionaliteit hand in hand gaan. Het resultaat? Een unieke combinatie van het hotel chique interieur met warme elementen. Een opgeruimd huis met rust én ruimte is waar Ilse en haar gezin graag thuiskomen. Neem snel een kijkje in hun interieur.


“Ons oog viel telkens weer
op rustige tinten met beige,
grijs en taupe”

De zoektocht naar dé perfecte bank leidde hen naar de Goossens store in Utrecht. “Maar we vonden er zóveel meer!”. Van bank, love seat, tot een bed, kasten en een heel mooi beige vloerkleed. Ze werden aangetrokken tot alle rustige tinten in de winkel en de unieke stoffencollectie zorgden ervoor dat ze precies konden vinden waar ze naar op zoek waren. Terwijl het huis nog steeds zijn laatste accenten krijgt, straalt het nu al een warm thuisgevoel uit. “Ik voel me echt thuis, vooral als ik zie hoe alles samenkomt”, zegt Ilse met een glimlach. “Als we ’s avonds onze tanden poetsen, kan ik echt genieten van alles wat nieuw en van ons is”.

Beige banken

Wonen in de stijl van Ilse?

-10%
OP=OP

Eettafel Axilon

799,- 719,-

Hoekbank Hercules

2.039,-
1-5 werkdagen in huis

Hanglamp Devant

349,-
1-5 werkdagen in huis
6e gratis

Eetkamerstoel Binn

399,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 369,-

Kledingkast Miami

777,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 689,-

De kasten die Ilse & Edwin in hun interieur hebben, zijn niet online verkrijgbaar. Kom langs in één van onze inspiration stores en kies jouw favoriete kast!

vind jouw winkel

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina