• 01-02-2019
  • Media

ALMERE – De meest inspirerende woon- en slaapwinkel van Nederland, Goossens wonen & slapen in Almere, houdt op zaterdag 16 en zondag 17 februari de grand opening. In het sterk ontwikkelde en hard groeiende Almere wordt dan de nieuwste Goossens inspiration store officieel geopend. Uiteraard profiteren klanten dan van feestelijke voordelen. Zo ontvangen de eerste 200 klanten een interieurcheque ter waarde van 50,-. Een daarvan wordt zelfs verblijd met een supercheque ter waarde van 2500,-. 

De zintuigen van de klant staan tijdens deze grand opening centraal. Want dat het een ware winkelbeleving wordt, staat vast. Klanten worden ondergedompeld in de 5700m2 inspirerende woon- en slaapwereld van Goossens. Na een warm welkom ontdekken klanten in een aangename sfeer de uitgebreide collectie van woon- en slaapmeubels. Zij wanen zich in de grootste en nieuwste woonwinkel van DoeMere, voelen  het comfort als zij in comfortabele fauteuils plaatsnemen in de loungeruimte en proeven de lekkerste hapjes en drankjes aan de koffiebar. Daarnaast ruiken klanten de zinderende geuren van de GeurDJ en horen zij hoe muziek de sfeer per ruimte versterkt. Eenmaal thuis worden de zintuigen van bezoekers nog eens geprikkeld met de inhoud van de goodiebags die aan hen worden uitgedeeld. Voor de goodiebags geldt: op =op!

Victor Mids 
Als het over zintuigen prikkelen gaat, mag er één gast niet ontbreken: Victor Mids. Deze populaire illusionist, bekend van het programma Mindf*ck, belooft een fantastische show neer te zetten met wetenschappelijke trucs die klanten versteld zullen doen staan.  Daarna is er een Meet&Greet. Dus pak je kans en ontmoet de populairste illusionist van dit moment! 

Gratis persoonlijk interieuradvies
Uiteraard is er in de nieuwste woon- en slaapwinkel veel aandacht voor advies. Persoonlijk advies. In het grote inspiratie- en adviescentrum ontvangen klanten, helemaal gratis, persoonlijk interieuradvies  en stylingtips van stylisten tijdens de zogeheten speeddates. Door middel van een interieurtekening laten deze experts diverse meubelkeuzes en –opstellingen zien. 

Brand Theater
Wie benieuwd is naar de volledige story van Goossens, kan een kijkje nemen in het Brand Theater. Video walls  en foto’s laten klanten kennismaken met Goossens als bedrijf, waar de ervaring van 65 jaar wonen en slapen duidelijk naar voren komt. 

Voorloper in woon- en slaapbranche
Goossens is met deze inspiration store een voorloper in de woon- en slaapbranche. Wie binnenstapt, ziet meteen stijlvol ingerichte woon- en slaapkamers in de landelijke, industriële, elegante óf moderne stijl. Klanten kunnen dus in één oogopslag zien hoe hun favoriete stijl in hun hele woning toegepast kan worden. Daarnaast zijn er naast videowalls meer technische snufjes die het winkelbezoek in Almere een stuk aangenamer maken, bijvoorbeeld digital signing. Wat ook prettig is: er zijn persoonlijke looproutes. De klant kiest de route die voor hem of haar interessant is. 

Beste prijs-service garantie
Goossens designt en produceert haar uitgebreide collectie meubels zelf. Hierdoor is het mogelijk om zeer kwalitatieve en comfortabele meubels voor in de woon-, eet- en slaapkamer aan te bieden voor een betaalbare prijs. Daarnaast biedt Goossens ook de beste service. Woon- en slaapspecialisten, die door Goossens zelf zijn opgeleid tot gekwalificeerde experts, helpen klanten een weloverwogen keuze te maken als zij in één van onze inspirationstores komen shoppen. Na aankoop levert Goossens een uitgebreide aftercare. Meubels worden namelijk gratis bezorgd op het adres dat de klant wenst. De Premium Care Service maakt het bovendien mogelijk om 10 jaar lang zorgeloos van meubels te genieten. 

Nu al een kijkje nemen

Voor wie Goossens Almere nu al wil bekijken, hebben we goed nieuws. De pre opening vond al plaats in december vorig jaar. Dat betekent dat klanten nu al bij Goossens in Almere terecht kunnen voor een zeer diverse en stijlvolle meubelcollectie voor hun woon-, eet- en slaapkamer - officieel geopend. 


Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?