• 17-12-2015
  • Media
Inifnity_sfeer-20396

Infinity tilt slaapcomfort naar hoog niveau

Een half jaar geleden introduceerde Goossens het slaapconcept Infinity. Hiermee ligt niet alleen de keuze voor het design in jouw handen, maar ook het type comfort. En dat is een verschil van dag en nacht.

consumentenbond-blog-20334

Gespreid bedje

Uit ervaring blijkt dat het uitzoeken van een goed bed vaak als lastig wordt ervaren. Met Infinity is dat probleem verleden tijd. In vijf stappen is de perfecte boxspring nu eenvoudig samen te stellen.

Naast het uitzoeken van kleur, materiaal en afwerking kies je nu ook of het matras 5-zone of Hi-Low pocket is. Maar dat is nog niet alles. Zelfs in de afdeklagen is de keuze reuze. HR-foam (perfect ventilerend), Latex (elastisch en comfortabel) of Visco (drukverlagend) zijn al echte toppers, maar de High Infused Gelfoam overtreft alles.

Infinity200-20379

Innovatie

In deze nieuwste ontwikkeling op slaapgebied wordt het hoogwaardige schuim met gelparels geïnjecteerd. De gel heeft een aangenaam drukverlagend effect zoals we dat ook bij Visco kennen. Het reageert snel op lichaamsbewegingen en neemt tegelijkertijd snel lichaamswarmte op zodat de warmte optimaal over het matras verdeeld wordt. Het teveel aan warmte wordt door de verkoelende werking van gel afgevoerd.

Meer weten over Infinity? Lees alles over de technieken of bekijk onze boxsprings.

Meer nieuws...