• 06-09-2018
  • Kleurinspiratie
1064 - BLog Spiced Honey - 1

Honey, honey, honey, it´s so… Yes! Flexa heeft deze week de kleur van het jaar 2019 bekend gemaakt: Spiced Honey. En wij zijn groot fan. Deze amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing, laat de ruimte warm aanvoelen. En zo’n warme touch in je woonkamer is extra fijn als je de zomerse warmte nog wat langer vast wilt houden. Willen wij! 

Daarnaast haal je een flinke dosis optimisme en positiviteit in huis als je kiest voor deze kleur op de muur. Waarom? Omdat ie zo prachtig licht is. En van veel licht in huis – zeker met de donkere avonden in het vooruitzicht – wordt iedereen een stuk vrolijker! 

Kleur van het jaar matcht perfect 

Het fijne van de kleur Spiced Honey is dat ie je woning weet om te toveren tot een rustgevende, gezellige of juist levendige omgeving. Het is maar net met welke kleur meubels je de Flexa kleur combineert. Deze chique honinggele kleur is bijvoorbeeld prima te combineren met een scala aan andere aardetinten. Maar ook matcht ie perfect met juist opvallende felle kleuren. Spiced Honey is zo veelzijdig en dat maakt hem nu juist zo geliefd bij alle designexperts, architecten en trendwatchers. En bij ons! 

Ons favoriete kleurenpalet

Wij zijn vooral fan van de combinatie met het kleurenpalet beige, oudroze, smaragdgroen, donkergrijs, zwart, zilver en goud. Door deze kleuren te mixen zorg je ervoor dat de ruimte waarin je leeft een oase van rust wordt. En als je voor luxe materialen kiest – denk aan: velvet, leer en marmer - is die rustgevende ruimte ook nog eens pure elegancy. 

Al liefhebber van de kleur van het jaar? Deze meubels combineren perfect met de tint Spiced Honey: 

Goossens

Eetkamerstoel Emma

Alcamara donkergroen

199,-
Uit voorraad leverbaar
Goossens

Wandmeubel Vik

Wandrek 80 x 40 cm, 200 cm hoog |...

599,-
Goossens Excellent
739,-

Spiced Honey op de muur? Check! Tijd voor de volgende stap. Maak je muur nog mooier en plaats er een mooie kast tegen de goudgele wand.