• 07-09-2017
  • Slaapkamer

De eerste werkweken na een fijne vakantie zijn een feit. Wil jij net zo uitgerust wakker worden als tijdens je vakantie? Dat kan al door één verandering: een nieuw bed! 

8161177-16-portret_commercial_sander

Voor iedere slaper een bed op maat 

Onze boxsprings en ledikanten zijn stuk voor stuk hele fijne bedden. En misschien wil je er wel eentje aanschaffen nadat iemand in je omgeving zeer te spreken was over een bed uit onze collectie. Maar dat die slaapoplossing dan ook meteen de beste voor jouw is, is niet waar. Goossens’ slaapexpert Sander van Gelder legt uit: “Misschien heb je wel een heel andere slaaphouding waardoor een ander matras of topper veel comfortabeler voor je is. Daarnaast is je lichaamsgewicht ook bepalend voor het comfort.” Wil je een nieuw matras aanschaffen – als onderdeel van een boxspring of voor een ledikant - maak dan een afspraak voor een slaapadviesgesprek met één van onze slaapexperts. Termen als ‘traagschuim’, ‘gel’, ‘pocketvering’, ‘latex’ en ‘visco’ klinken jou misschien vreemd in de oren, maar onze experts weten precies welke variant het beste bij jou past. Voorkom slapeloze nachten en maak hier een afspraak voor een gratis slaapadvies in één van onze winkels.


Te warm in bed? Wij hebben de oplossing

Heb jij het vaak warm in bed en kun je daardoor niet lekker slapen? Kies dan voor ons Infinity 200 HR-matras. De Consumentenbond beoordeelde het matras op ventilerend vermogen met het cijfer 8,1! Door een pocketvering, een kern die is afgedekt met een dikke laag koudschuim en een doek dat voorzien is van Climawatt, ventileert het matras als geen ander en wordt een optimale vochtregulatie  gegarandeerd. Een te warm bed is na de aanschaf van dit matras voorgoed verleden tijd! En ook met het comfort zit het wel snor, de veren vormen zich naar de vorm van het lichaam en het lichaamsgewicht. Het maakt niet uit of je groot of klein, heel licht of wat zwaarder bent. Kuilvorming of doorzakken komt haast niet voor, wat ervoor zorgt dat je jarenlang plezier hebt van dit matras. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding top. Het matras kan zowel gebruikt worden voor een boxspring als voor een ledikant.


8170285-03-boxspring_infinity_6000

Sfeer in je slaapkamer

Na de aankoop van het perfecte bed kun je aan de slag met de sfeer in de slaapkamer. Welke accessoires kun je toevoegen zodat jouw slaapkamer aanvoelt als een thuishotel waarin je na het ontwaken vol energie aan een nieuwe dag begint? Nou, dat kan al door de toevoeging van extra hoofdkussens die je rechtop tegen het hoofdbord aanzet! Ook nog eens heel praktisch, want zo kun je lekker loungen. En ook kan een grote eyecatcher van een lamp al voor die luxe sfeer van een hotelkamer zorgen. Bij elke besteding van 1000 euro ontvang je nu een cadeaubon van 100 euro die besteed mag worden aan accessoires. Zo wordt die make-over naar een thuishotel nóg leuker! De actie loopt tot en met zondag 1 oktober. 


Meer items voor meer sfeer in de slaapkamer: