• 21-02-2022
  • Stijltips

Eet aan tafel met het hele gezin

Het avondeten is hét moment van de dag om te bespreken wat je die dag hebt meegemaakt op werk of school. Hetzelfde geldt voor het ontbijt waar je met elkaar de dag start. Voor velen zijn dit dan ook heilige familiemomenten. Neem de tijd voor elkaar en eet met het hele gezin aan de eettafel. Soms zit iedereen zo vol verhalen dat je extra lang blijft zitten. Een comfortabele eetkamerstoel met armleuning maakt het (na)tafelen extra aangenaam.

Shop comfortabele eetkamerstoelen

Als je gezellig met elkaar aan tafel wilt eten, is de ronde tafel of ovale eettafel favoriet. Iedereen kan elkaar aankijken en je schuift eenvoudig een extra stoel bij als er iemand blijft eten. Want zeg nou zelf; een volle tafel met mensen die je dierbaar zijn is toch puur geluk?

Ovale eettafels

Volledig ontspannen op de bank

Ga je voor een ouderwetse filmavond met popcorn, houd je een Netflix marathon na een lange werkdag of blader je op zondagochtend rustig door een tijdschrift? Je maakt het jezelf in ieder geval zo comfortabel mogelijk. De bank is de ultieme plek om even volledig te ontspannen.

In de zoektocht naar een nieuwe bank bepaal je vooraf waarvoor je de bank gaat gebruiken. Een relaxbank is wat dieper en heeft lekkere zachte kussens. Lees je graag een boek op de bank of is de bank stiekem ook wel eens jouw thuiskantoor? Dan kun je beter op zoek gaan naar een bank met een actievere zit.

Welke type bank past bij jou?

Creëer een leeshoek met de fauteuil

De fauteuil is een heerlijke plek om een goed boek te lezen of lekker door een tijdschrift te bladeren. Geniet van een momentje voor jezelf of lees het favoriete boek van je kids aan ze voor. De fauteuil staat natuurlijk prachtig in de woonkamer, maar je kunt de relaxstoel ook in de (kinder)slaapkamer plaatsen. Maak er een ritueel van om te lezen voor het slapengaan en je zult volledig ontspannen in slaap vallen. De fauteuil is met een bijzettafel ook de perfecte spot voor het drinken van jouw kopje koffie of thee. Even. Helemaal. Niets.

Shop een heerlijke fauteuil

De juiste meubels

voor je dagelijkse rituelen

Hoekbank Suite

2.579,-
Mogelijk vanaf 2.049,-
-10%

Eettafel Mente - Ovaal

1.789,- 1.610,-
6e gratis
-10%

Eettafel Axilon

589,- 530,-
1-5 werkdagen in huis
6e gratis

Eetkamerstoel Pearl

359,-
Mogelijk vanaf 269,-

2 Zits Jovani

1.899,-
Mogelijk vanaf 859,-

Eettafel Naanim

719,-
1-5 werkdagen in huis
-10%

Eettafel Floyd

1.799,- 1.619,-

Draaifauteuil Long Beach

1.519,-
Mogelijk vanaf 1.049,-
6e gratis

Fauteuil Lyra

1.239,-
Mogelijk vanaf 999,-

Fauteuil Lygo

379,-
1-5 werkdagen in huis
Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs