• 10-05-2019
  • Woonkamer

De moderne woonstijl is de haute couture van de woonbranche. Ware fashionista’s begeven zich het liefst in een moderne omgeving voorzien van strakke lijnen en high design meubels. Wil jij je woon- en slaapkamer ook veranderen in ruimtes waarin kubistische vormen en opvallende ontwerpen doorklinken? Dan zijn deze 5 elementen in je woning een must. 

1. Witte hoogglans eettafel 

Hoogglans meubels zijn onmisbaar in jouw modern interieur. In je eetkamer kun je bijvoorbeeld een witte hoogglans eettafel plaatsen. Deze sterke lak geeft letterlijk meer glans aan de kamer en het wit maakt deze bovendien een stuk ruimtelijker. Kies voor een stijlvol design die zorgt voor meer dimensie.  

2. Geweven stof voor moderne eetkamerstoelen, design bank en fauteuil

 De beste match voor je witte hoogglans tafel zijn moderne eetkamerstoelen in een fijn geweven lichtgrijze stof. Kies voor een uniek design die is voorzien van een spannend lijnenspel. De eetkamer zorgt voor een impressive indruk. 

Een fijngeweven lichtgrijze stof zijn ook hét materiaal voor je design bank of fauteuil. Ze matchen zowel in een heel licht modern interieur, maar ook in een ruimte waarin vooral donkere kleuren de boventoon voeren. 

3. Kasten met strakke lijnen 

Denk je aan een modern interieur, dan denk je waarschijnlijk direct aan het woord ‘strak’. En dat zullen wij niet ontkennen. Een modern interieur bestaat vooral uit strakke lijnen die hier en daar worden afgewisseld met een bijzondere organische vorm. De strakke vormgeving in je ruimte kun je aanbrengen met een artistieke kast. Een opbergkast in je woonkamer, een kledingkast in je slaapkamer: moderne kasten in overvloed. 

4. Minimalistische accessoires met groots effect

Less is more, dat geldt ook voor de woonaccessoires. Maak een statement met enkele objecten – zoals vazen en kandelaars - die verrassend zijn vormgegeven. Ze geven je moderne living  een iets huiselijker gevoel die verwondert. 

Dat geldt tevens ook voor een moderne lamp. Een designlamp is een smaakvolle toevoeging voor meer sfeer.  

5. Zwart/wit met felle accenten 

Black en white: een groter contrast bestaat niet. En juist daarom gaan deze twee tinten in een moderne woonstijl heel goed samen. Het geeft klasse. Mag het spannender? Kleuren die lef tonen doen het ook erg goed in een moderne woning, zoals een interessante color block. Denk aan appeltjesgroen en geel. Maar ook knalroze en felrood mogen gezien worden. 

Modern wonen met deze design meubels: 

Goossens

Eetkamerstoel Manzini

zonder arm | stof | Tallin grijs

 199,-
Goossens

Hoekbank Key West met ligelement

3 zit arm rechts + ligelement links |...

 1.799,-  1.280,-
Goossens Excellent

Draaifauteuil Bobby

Draaifauteuil combinatie microleer / stof...

 879,-  749,-
Goossens Excellent

Eettafel Nouvel Ovaal

Verkrijgbaar in diverse maten

 1.599,-
Goossens Basic

Salontafel Jard

Verkrijgbaar in diverse maten

 179,-
Goossens Excellent

3 Zits Montreal

Verkrijgbaar in diverse maten

 2.299,-
Goossens

Eetkamerstoel Ta

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 129,-
Goossens

Hoekbank Alvin

3 zits arm links + chaise longue rechts |...

 2.199,-  1.999,-
Goossens

Decoratie Eden

Decoratie 82cm | Zwart

 129,-