• 10-02-2017
  • Woonkamer
blog-image-shop-the-look

Met Valentijn in het vooruitzicht is het lekker om je huis (een beetje) romantisch te maken. Niet alleen met accessoires, maar ook met de juiste meubels creëer je een warme sfeer in huis. Extra voordeel: doordat je niet zo snel van meubels wisselt, is jouw stulpje voor langere tijd heerlijk knus!

#1: Ruime plofbank

 Wil je lekker knuffelen met de liefde van je leven? Daar heb je een ruime bank voor nodig. Het liefst één met een iets diepere zitting, zodat je allebei de ruimte hebt. Ook belangrijk: hij moet lekker liggen. Een plofbank met zachte kussens zoals bank Ravenia is hierin een aanrader.


#2: Romantische fauteuil

Niet geschikt om samen in te zitten - tenzij je kiest voor een loveseat – maar je hart gaat er wel sneller van kloppen. De ronde vormen  en capitons komen oorspronkelijk uit de Victoriaanse tijd. Een tijd waar veel mensen een romantisch gevoel bij hebben. fauteuil Ashton brengt de romantiek in huis.


#3: Gezellige buffetkast

Waar de buffetkast vroeger vooral werd gebruikt om het servies in op te bergen, krijgt hij anno 2017 een veel gezelligere functie. De glazen ramen voldoen namelijk ook prima als kleine expositieruimte. Plaats je mooiste (liefdes)herinneringen in kast Belvedere en geniet iedere dag van jouw eigen love story.

Maak het geheel compleet met heerlijke zachte kussens, een hoogpolig tapijt, fotolijstjes en weelderige kandelaars. Et voilà: dat wordt heerlijk cocoonen in jouw liefdesnest!