• 13-08-2016
  • Woontrends
blog-images-header-gastblogger

Hi allemaal!

Super leuk dat ik me hier, bij Goossens, aan jullie mag voorstellen! Ik ben Mariëlle, 22 jaar en heb in 2015 samen met twee anderen Furnlovers opgericht. Furnlovers is een online inspiratiekanaal op het gebied van wonen, interieur en styling met een populaire blog en een groot bereik op social media. 

blog-images-over-gastblogger

Inmiddels hebben we een enorme groei doorgemaakt en hebben we +23.000 volgers op Instagram en +1700 likes op Facebook. Daarnaast zijn we ook actief op andere social media kanalen, zoals YouTube, Pinterest en meer. Op Furnlovers.nl geven we je o.a. tips, uitleg en informatie over de laatste trends, merken, webshops, interieurstylisten en veel meer. Onze inspiratie vinden we tevens bij onze volgers, via social media en door het bijwonen van beurzen en events. Zoals ik net al zei zijn we ook actief op YouTube. Er komen ontzettend veel leuke dingen aan, bijvoorbeeld een samenwerking met Mascha van Beautygloss. Ik kan niet wachten om het allemaal met jullie te delen!

blog-images-groen-gastblogger

Wat ook nog iets is waar ik super trots en blij mee ben zijn onze (alweer 40!) bloggers. Onze bloggers schrijven maandelijks leuke blogs voor jullie met inspiratie vanuit hun eigen huis, trends, social media etc. Ik denk dat jullie het inmiddels wel doorhebben: ik ben ontzettend trots op Furnlovers en werk elke dag met veel plezier en passie! In ‘maar’ één jaar hebben we veel bereikt en worden we uitgenodigd voor te gekke events door grote lifestyle merken. En, de samenwerkingen met bedrijven? Dat vind ik ook zo tof! Ik ontdek elke keer weer nieuwe merken, bedrijven en events, die ik met jullie mag delen! Zoals nu ook weer met Goossens. 

blog-images-gastblogger-inzoom

De komende tijd zullen wij alle leuke trends, ontwikkelingen en veel meer van en over Goossens op Furnlovers.nl en via social media met jullie delen! Kortom: elke dag weer ga ik voor jullie op zoek naar de leukste inspiratie en vind ik het ontzettend leuk om mijn passie met jullie én met Goossens te kunnen delen! 


Volg ons op Instagram, Facebook of op neem een kijkje op de website. Zo blijf je op de hoogte van alles! Ik beloof je: er komen zóveel leuke dingen aan samen met Goossens! Tot snel!