• 10-10-2019
  • Woonkamer
1545 header mancave
Vrouwen noemen het misschien een 'mancave', maar het is natuurlijk veel meer dan wat zij denken: Het bestaat absoluut niet alleen uit een grote televisie en een goede bank. (Dat zijn overigens wel essentiële onderdelen hoor). Maar de man omschrijft het zelf natuurlijk het liefst als praktisch en stijlvol, gecombineerd met klasse en vooral veel smaak! Richt je mancave in met deze 5 onmisbare ingrediënten. 
1546 foto 1 mancave

1. DE BANK ALS BASIS

Oké, let's be honest. Bij het inrichten van je mancave móeten we wel starten met een goede bank, want een goede basis is key. Wat we nodig hebben is dus een enorme, supercomfortabele bank, waarbij al je vrienden plek hebben om te zitten. Kies voor een leren bank: makkelijk af te nemen, comfortabel en dus enorm praktisch! Hoekbank Rovato is helemaal van nu en dankzij zijn stalen poten is hij ook nog stoer. Dat is precies wat we zoeken in onze mancave. 

1547 foto 2 mancave

2. BIJZETTEN

Onmisbaar is de tafel. Er moet natuurlijk wel genoeg ruimte zijn voor een drankje en wat bites. Kies voor een stoere bijzettafel met een blad van robuust hout zoals Hoektafel Robuust voor een extra mannelijke uitstraling. Pluspunt: deze bijzettafel is gemaakt van eikenhout waardoor hij enorm stevig is. Ideaal voor een mannen-avond dus. Wil je het allemaal nét wat creatiever? Kies dan voor een salontafel set zoals Jelle

1551 foto 3 mancave

3. LICHT IN DE DUISTERNIS

Een goede lamp is ook een échte must in een goede mancave. Stoer en robuust zijn nou eenmaal de kernwoorden. Daarom is een lamp die aan deze twee kernwoorden voldoet én genoeg licht geeft ideaal. Hanglamp Lauren bijvoorbeeld, geeft goed licht en maakt het interieur zeker niet saai dankzij haar speelse vorm. 

1549 foto 4 mancave

4. STIJL IN OVERVLOED 

Tijd om te laten zien dat mannen stijl hebben: voeg accessoires toe. En dan hebben we het niet over de “vaasjes, kaarsjes en kleine friemeltjes- taferelen”. Nee we hebben het over échte mannelijke items die een statement maken. Denk bijvoorbeeld aan een groot schilderij aan de muur zoals Schilderij Three Mobsters. Daar hoort dan natuurlijk een eyecatcher bij en dan is het helemaal af. Kies voor Asis of Decoratie Deco Turtle Gold!

1550 foto 5 mancave

5. LUIE STOEL

Maar soms is het ook wel even fijn om zonder gezelschap te relaxen. Daarom kan een echte (relax)fauteuil natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een verstelbare variant zodat je heerlijk languit kunt gaan liggen. Ga voor nóg meer comfort en kies een elektrische stoel. Dat betekent maar één ding: nul komma nul inspanning en dus optimaal genieten!

TIJD VOOR DE MAN (EN HUN VROUW)

Het is natuurlijk lastig om toe te geven, maar ook de vrouw is soms welkom in onze mancave. En zeg nou eerlijk: de ommekeer van praktisch en functioneel, naar praktisch en stijlvol, hebben we tóch een klein beetje aan haar te danken. Met deze items voelt óók je vrouw zich thuis in de mancave. De keuze is aan jou!