• Door: Melanie
  • 29-07-2016
  • Woonkamer
blog-post-musthaves-header

Musthaves onder de 150 euro

Pas op: van deze blog word je hebberig!

Geniet je in de zomer niet alleen van de zon, maar ook van de SALE? Goed nieuws! Ook bij Goossens is deze periode weer van start gegaan. Tijdens de Woon Waanzin Weken wordt onze unieke collectie dan opeens spotgoedkoop. En dat is fijn, want zo tover je je interieur om voor weinig. We hebben de mooiste musthaves - tot 150 euro - voor je verzameld. Shoppen maar!


blog-post-musthaves-speels-stoer

Speels Stoer


Ben je een no-nonsense type en zijn tierelantijnen niet aan jou besteed? Dan zijn meubels en accessoires van natuurlijke materialen voor jou bestemd. Hout en leer zijn de perfecte basis. Voeg daar industriële items aan toe en je hebt een hebt een huis met ballen.


blog-post-musthaves-strak-scandinavisch

Simpel Scandinavisch


Modern, praktisch en toch comfortabel. Dat zijn de kenmerken van een Scandinavisch interieur. Matchen deze omschrijvingen met jouw karakter? Dan zijn dit de items die in jouw woonkamer passen.


blog-post-musthaves-legendarisch-luxe

Legendarisch Luxe


Ranke lijnen en een chique uitstraling. Met luxe meubels en accessoires in je interieur ben je zo trots als een pauw. Haal een beetje glamour in huis voor een voordelige prijs en waan je in je eigen beau château.


Ben je enthousiast geworden van deze woonstijlen? Bekijk onze Puur, Landelijk, Modern en Luxe woonstijlpagina's. Hier vind je meer inspiratie én doen we een greep in onze collectie.